45

До коментар 43

преди 4 години

Ами да - не съм много запозната с кариерата му, но ще намеря време да изгледам филмите, в които е участвал, както и да науча повече за живота му, защото е бил добър и достоен за уважение човек и артист! Това обаче не означава, че нямам правото да изкажа мнението си и да се поклоня пред паметта на Стефан Данаилов! Вие можете първо да се научите да пишете грамотно и чак тогава да си позволявате да коментирате и да давате оценки на хора, които дори не познавате.

44

Само питам

преди 4 години

До до 45:А защо Ви изтриха коментара Господине???Никой не е отменил добрият тон,интелект,манталитет,култура,възпитание, каквито преобладаваха в покойният Стефан Данаилов,а явно липсват при Вас?!?!?!

43

до 45

преди 4 години

Нима си мислиш,че ми пука какво си мислят другите за мен???До кога с това,за умрелите или добро или нищо.А кой го е измислил това?Какво стана с истината?Цял живот ли ще живем с фалшиви герои?И накрая,къде излъгах подяволите???

42

Уточнение

преди 4 години

До до 43:За умрял добро или нищо!Бог да го прости!Да почива в мир!Само се замисли,че един ден могат да говорят така и за тебе?!?Пред смърта всички сме равни!!!

41

Анонимен

преди 4 години

До Таня 40Аз съм млад човек и не съм много запозната с кариерата на Стефан Данаилов........ами запознай се първо и после пише резюмето. Тълкуването на въвеждащото изречение е нещо като аз съм малко природно глупавичка но не ме подценявайте, имам нюх за цер!

40

123

преди 4 години

Светла му памет!

39

Анонимен

преди 4 години

Стефката е печен , щото баща му беше от ДС/БКП!Само ку""ви , комунисти и КДС-ари , просперираха в театъра и киното , а другите ...до живот в провинциалните театърчета и паланки!

38

Таня

преди 4 години

Аз съм млад човек и не съм много запозната с кариерата на Стефан Данаилов, но винаги съм знаела, че е един от най-добрите български актьори. Гледах няколко негови интервюта миналата седмица и останах очарована от ЧОВЕКА Стефан Данаилов. От него лъхаше такава искреност и доброта, каквато не притежават много хора в днешно време. Стана ми много мъчно за него...Поне човекът си е изживял пълноценно живота и си е отишъл толкова обичан и уважаван от всички. Дано сега е на по-хубаво място. Поклон!

37

Анонимен

преди 4 години

Стефката е печен, мили демократчета заслужете го.

36

ДА ,БЕ..

преди 4 години

АРТИСТА НА ВЪОРАЖЕНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ПРОСТОТИЯ И ВОЙНСТВАЩИЯ ПРИМИТИВЕН КОМУНИЗЪМ , НИКОГА НЕ МИ Е БИЛ СИМПАТИЧЕН ,НЕ СЪМ МУ БИЛ ФЕН , НИТО СЪМ НАМИРАЛ НЕЩО ВЕЛИКО И НЕПОДРАЖАЕМО В НЕГО!ОБИКНОВЕН ГЛАШАТАЙ И ТВОРЕЦ НА ОБРАЗИТЕ НА ГЛУПОВАТИЯ И НЕСКОПОСАН "СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ ЧОВЕК" ОТ ТОГАВАШНАТА КОМУНИСТИЧЕСКА ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ!БОГ ДА ГО ПРОСТИ !"ВИТИЗ" БЪКАШЕ ОТ ТАКИВА "ЗАСЛУЖИЛИ АРТИСТИ"--НЕ БЛЕСТЯЩИ С НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ДНЕШНИТЕ ХЛЕВОУСТИ ПОЛИТИЦИ И ПАТРИОТАРИ НА ДЪРЖАВНА ХРАНИЛКА!

35

R

преди 4 години

До дам...За да знаеш другите роли на Данаилов, би трябвало да си му фен и да следиш къде какво играе. Но, български филми гледахме покрай руските. Други нямаше. Та така, на всеки километър и Данаилов. В момента, в който излязохме от зоната на здрача , български и руски филми гледаха само хората с носталгия по соца. Та затова, един " Рамбо " стана много по - известен от героя от на " всеки километър. Не обиждай хорта, които гледат други филми, в които българските артисти просто не се вписват...

34

SS

преди 4 години

Збогом!

33

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 33 Данаилов е пример предимно за ЧОВЕЧНОСТ.........И Галактиката! Извънземните също хленчат!

32

и да му ритате трупа

преди 4 години

файда няма, тези дето му се прекланят са същата жалка сгган от комунистически облиззвачи, които за шепа жълтици предаваха достойни българи с морал. ДС агента 'дисидент' Тошко Колев беше същия калибър - уж так, уж онака и гледаш написал доносче срещу тебе, руски мекеренца.

31

Анонимен

преди 4 години

Тия нищожни душички които в днешния ден пишат и цъкат срещу Ламбо са толкова невидими, че дори сами като се погледнат в огледалото - а няма никой. Данаилов е пример предимно за ЧОВЕЧНОСТ.Жалко за България , че действащите днес политици, неграмотни и невежи, са на милиарди светлинни години от тоя чист човек. Почивай в мир Стефане!

30

Анонимен

преди 4 години

До ЗащоЗбогом, Ламбо!--Цензура, приятелю!

29

ЕХ , ЛАМБО...

преди 4 години

АКО БАЩА МИ БЕШЕ ОТ ДС/БКП , И АЗ ЩЯХ ДА СЪМ КАТО ТЕБЕ "ВЕЛИК АРТИСТ"!С ДВА-ТРИ ПАРТИЗАНСКИ ФИЛМА , И МЕНЕ Т.ЖИВКОВ ЩЕШЕ ДА МЕ МИЛВА ПО ***.. И ДА МЕ НАГРАДИ!

28

Анонимен

преди 4 години

До Защо 28Коментарите от 27 до 83 липсват?!Червеният не понася истината! Обича да "вярва"в михалето и да "насочва" овцете към неговата "вяра"!

27

Анонимен

преди 4 години

До ЗащоНе е ли ясно, тук са подходящите...

26

Защо

преди 4 години

Коментарите от 27 до 83 липсват !?