11

!!!

преди 4 години

Във Варна нещата не са такива каквито са както и в НАП и даже хакера им аматьор който си няма и понятие (муле) кой, как, къде и защо, и за колко само пишете статии и губите времето за работа за да бъде утре по добре в държавата за всички. Свобода на словото ама да има и смисъл не само плювание, най - вероятно е преди да го хванат от НАП са направили проверка по порно сайтовете дали не е жертва на сексуално насилие за да може следствени те органи да продължат да работят.

10

Да попитам до 9

преди 4 години

Напротив, щеше да има 500 коментара от лесбийките феминистки, които щяха да оплакват, че всички мъже са убийци и изнасилвачи и че България не е приела ИК

9

Да попитам

преди 4 години

Викторио вероятно ще лежи доживот:https://trud.bg/доживотен-затвор-чака-двойния-убиец-в/

8

Анонимен

преди 4 години

Ако беше обратното - мъж да убие жена щеше да има 500 коментара, как тя била *** и си го заcлyжавала. Как жените били ненужни същества и трябвало да бъдат избити.

7

Анонимен

преди 4 години

А Викторио, който уби жена и детето си доживот ли ще лежи ? Двойно убийство, но ще си излезе след 8 години без съмнение. Истанбулската конвенция не е приета, за да я натякваш.

6

До попитам до 2

преди 4 години

Коментарът ми е до 2

5

Да попитам

преди 4 години

Напротив, грантаджийче, присъдите са еднакви и за мъжете, и за жените! Това да не ти е ИК, която прокарва дискриминация по полов признак в правото.

4

Анонимен

преди 4 години

Готини роднини имаш!

3

що не казвате защо

преди 4 години

На времето братовчед ми уби баща си,защото беше посегнал на сестра му!

2

Дзъ

преди 4 години

Всички ние имаме бащи. Някои от нас обичат бащите си. Други от нас - мразят бащите си и причините са разнородни - от системен тормоз и насилие от негова страна до имотни и финансови в полза на брат, сестра, втора съпруга. Да изчакаме профила на бащата и самопризнанията на жената преди да съдим

1

Да попитам

преди 4 години

Какво казва Истанбулската конвенция по въпроса?