10

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Тези нивички, дето си ги докарахте с 2-3 склерозирали свидетели, или онези дето ги получихте по "самозадоволяването", безплатничко, за кои става дума? Колко от вас могат да извадят "натурален" от преди 9.9.44 ? Никой!Алчността на "фермерите" е безкрайна.

9

Айде бе...селтаци

преди 4 години

Навремето тия парцели Т. Живков ви ги подари за без пари. КВО СЕ ЖАЛИТЕ като млади невести?!!!

8

13

преди 4 години

Толкова струвате за Фандъка, 15ст или 1мм лак за нокътя на крака й. Тези които я подкрепят тя оценява малко по-високо, лллеввчЕ, сметанка за сутрешното й кафенце. За Данче струвате колкото стръв за шаран. Това е грубата истина.

7

Анонимен

преди 4 години

Само вие правите платени протести, гербав *** такъв!

6

О, ооооо... Я стига

преди 4 години

АМАН ОТ ПЛАТЕНИ ПРОТЕСТЪРИ, БЕ....!ТОВА СИ СТАНА ПРОФЕСИЯ.ЕДНИ И СЪЩИ СА ВСЕ ПО УЛИЦИТЕ!!!ПРОТЕСТИРАТ И ПОСЛЕ..... У КРЪЧМАТА!

5

Т.ак

преди 4 години

Голям прас! Откакто протестите станаха ежедневие и за щяло и нещяло, никой вече не им обръща внимание.

4

baffff

преди 4 години

и къде е изненадата - от фандъка само ограбване на народа - парно, ток, вода, градски транспорт, данъци. жената работи само и единствено за бизнеса и всичко за сметка на жителите. герберските медии платени с наши пари добре ви пблъчиха , сега си яжте попарата. няма софиянец да не е изревал от нея ама пак си я избират, нека е, още рев ще има.

3

БАЛЪЦИ са тези,

преди 4 години

които протестират в почивен ден, когато баровците си почиват. Трябва в делничен ден да се блокира площада пред НС. Иначе е изпускане на парата през свирката!!!

2

МАНОЛОВА

преди 4 години

До Ха ха!!!НЕ КВИЧЕТЕ ИЗБРАХТЕ СИ Я КРОТУВАИТЕ.

1

Ха ха!!!

преди 4 години

"15 стотинки на квадратен метър" - а Фъндъчкова дава по 1500 Евро на квадратен метър за ремонта на Графа!!!Да ни е честита новата 'стара' кметичка...