27

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 23Дано душата му бьде спокойна............Чичо защо кашляш? От съмнение!?

26

Анонимен

преди 4 години

До От МЕН 24Той излезе ВЕЛИЧЕСТВЕН на терасата на читалището да ни уважи помаха ни.......И правешкия шмекер помахваше ей така по ***, за "здраве" на стадото си! В развитите западни държави по същото време беше нещо съвсем обикновенно да гледаш каквото си поискаш по телевизията без да се счита за празник.

25

лора

преди 4 години

До 65хайде стига глупости...дори и да им е плащал таксите-необходимо ли е да го казват.сега всички ще започнат да завиждат и да искат да им се плащат семестрите.лигава работа.глупаво е по този начин да се глезят.*** е,че такива като тия студенти се опитват да трупат дивиденти от смъртта великият ламбо.

24

От МЕН

преди 4 години

Бях на 11 год когато гледахме с интерес и радост филма На всеки километър.За нас беше празник.А СТЕФАН ДАНАИЛОВ любимец и красив герой.Дойде в Г.Оряховица на среща с ьс зрителите в читалището.Тьлпа от хора чакахме отпред не можехме да влезем.Той излезе ВЕЛИЧЕСТВЕН на терасата на читалището да ни уважи помаха ни.Това никога НЯМА ДА ГО ЗАБРАВЯ!Бях дете.Обичахме го.СВЕТЛА МУ ПАМЕТ.

23

Анонимен

преди 4 години

За него само ХУБАВИ НЕЩА!!!Иначе ако го плюете плюете себе си ГРЯХ Е!!!Той беше и Е ВЕЛИК ЧОВЕК!!!Дано душата му бьде спокойна.СВЕТЛА МУ ПАМЕТ

22

65

преди 4 години

До Лора:кое е принизяване на актьорската професия? Да обича учениците си,да плаща такси? Кое ти идва в повече,бе Лорче,кукувичке малка.Че има и такива хора?Или са ти по мярката ,тези дето вефнъж годишно правят дарения за баловете ,и на Коледа за деца в нужда??Я де скрий

21

65

преди 4 години

Гледах няколко интервюта с него в Ютуб.Най-старото беше от 1999год. във ,,Всяка неделя". Последното е от февруари т.г. в ,,Ничия земя:.Страхотен е ,с каква люнов говори за учениците си,за флиртовете,за купоните,за сина си.А с каква любов говореше за артистките в ,,Дами канят".Бил е и добър човек.Е,малко де увлече с политиката ,но разбра ,че се бори с вятърни мелници.Не го плюйте,грехота е.

20

Духовно богат

преди 4 години

Поклон! Отиде си един обичан, усмихнат, красив, талантлив, щедър и добър човек, ПОКЛОН пред паметта му! Ако комплексарите, написали злобни и просташки коментари под тази статия, бяха наполовина толкова добри хора като Стефан Данаилов, щяхме да живеем в далеч по-прекрасно общество. Те съзнават, че са НИКОЙ, завистта ги гризе, затова са толкова жлъчни. И дребни като хора. Жалко за тях.

19

лора

преди 4 години

До От Азда това никой не отрича-той е велик!но глезотиите покрай неговата смърт ни дойдоха малко в повече от страна на неговите студенти:как репетирали в хола му,как ги наричал мои деца,как се забавлявали,как им плащал семестриалните такси и т.н. и т.н.хайде поспрете малко и се осъзнайте и не принизявайте актьорската професия,моля.бъдете по-сериозни!

18

От Аз

преди 4 години

Анонимен защо плюеш човека с такава злоба.СТЕФАН ДАНАИЛОВ Е ВЕЛИК!!!Ти кой си???БАЙ НИКОЙ.

17

От Аз

преди 4 години

Стефан Данаилов беше готин пич!ЕВАЛА!!!Дай Боже повече такива хора да се раждат!Умен красив талантлив!СВЕТЛА МУ ПАМЕТ!

16

Анонимен

преди 4 години

Тодор Колев беше най-добрия български артист! Стефчо си беше връзкарче, минитчиичи и нагаждач! Добър чак толкова не беше но за там си беше! Амин!

15

Анонимен

преди 4 години

Всичко е просто! Партията го избра за лице и му даде всички роли,а той и се отблагодари с вярност докрай!

14

Анонимен

преди 4 години

До Василев 11Какви са критериите за един артист или актьор да кажем, че е велик, гениален от световна класа???За реалма на Лаййннаррия основното условие е да си плиткоумен с много силно изразено анти-акълие пред хората! Второто условие е да си нагъл БКП сополан!

13

До 12

преди 4 години

Не си е публикувал снимка,защото до Стефан Данаилов ще изглежда като филия с мас.

12

Анонимен

преди 4 години

А Бойко Борисов не си ли е публикувал и той снимка във ФБ със Стефан Данаилов.Последната седмица е много модно.

11

Василев

преди 4 години

Какви са критериите за един артист или актьор да кажем, че е велик, гениален от световна класа???Агент Брайън Мортимор!ЦРУ!!!

10

Морския

преди 4 години

Не ви ли е срам поне малко.Ама малко не много.Че колко велики артисти сме имали бе.Защо не пишете, сигурно сме единствената държава в света построила паметник на пилотите избивали гражданите и.Половин София е била срината.Но не,тръгнахте да ровите костите на мъртвия.

9

Василев тролиш

преди 4 години

До ВасилевНещо не си в час. Когато се е снимал филма, изброените лагери отдавна са били закрити.

8

PinCode

преди 4 години

Вече няма толкова добри бг актъори. Ние вече и кино нямаме за жалост .....