9

Анонимен

преди 4 години

Parvo miasto po izmama

8

LosHo

преди 4 години

Няма Еко, няма Шел, няма Петрол, няма ОМВ, няма Лукойл Всичките се един дол дренки, а последната година две, качеството на бензина падна рязко. Рядко зареждам добро гориво. Монополът ни смазва

7

Анонимен

преди 4 години

Аз това го "открих" случайно през 2017та. Наложи се да сменя бенз.филтър на колата на дъщерята. Нямах нищо под ръка и за да не тече, докато търся скоби, запуших с една химикалка-пластмасова. Иии, о чудо-залепна за маркуча и рязах маркуч и си играх 1 час. По-късно купих същата и я потопих в бензин от аптека. Нищо не стана, добавих спирт-пак нищо, близо седмица! Знам, че трябва да съдържа опр% спирт заради детонациите, но други разредители вече е проблем. Такова гориво не изгаря както трябва.

6

Анонимен

преди 4 години

Добавка в горивото, която разтваря нагара в двигателя и го почиства.

5

потребител

преди 4 години

при нас това се прави на ниво производство, не да чакаме бензиностанции да го правят

4

Анонимен

преди 4 години

Требе да е някой свързан с магарешки. Сега разбрахте ли защо неговия бензин е най евтин.

3

Анонимен

преди 4 години

ахаа значи така ни го готвят бензина тук,че им се е усладило и са минали в съседна държава,е там не спят за разлика от нас,явно си уважават населението,сега може ли и нашите да се активизират и да проверят по бензиностанциите за сготвен бензин с тези химикали,не може нали,знам,знам,само се будалкам,как ще развалим печелившия бизнес,те си плащат дето трябва. БГ-Мексико на Европа

2

Жиб.

преди 4 години

Дори да е замесен някой Българин това не означава,че е замесена България- напротив,това по-често означава,че са замесени Турция или Русия!

1

шматка

преди 4 години

От статията разбрах че е гръко-кипърска далавера но заглавието ни вменява някаква вина.Най вероятно българина е шофьора на цистернатаЗащо не гонят бензиностанцийте за измама.