20

Изводът

преди 4 години

С гривна и без гривна, ислямецът сиостава изгнил мозък и зaпapтък.

19

"Филтриращите&q

преди 4 години

коментарите, колкото и да бришете, ислямофашизмът ще бъде харесван освен от самите ислямофашисти единствено от платените им дилафи!

18

агенция Ахмак

преди 4 години

А кой седи зад иСлямска дЪржава?

17

Анонимен

преди 4 години

Тия сигурно си сменят гривните щом не са го проследили по местонахождение на престъплението,което е най- обикновено решение,а по сложното е да си пренастройват гривните във време и движение в план.

16

Анонимен

преди 4 години

Не може ти да нападаш ислямски държави с цели армии и да разчиташ, че мюсюлманите няма да ти отвърнат в собствената ти държава, защото били местни граждани и се били интегрирали. Няма интеграция в тази област, не се изоставят лесно вяра и народност. Изграждането на мулти-култи общество е опасна илюзия.

15

Stonewall Jackson

преди 4 години

Сега онези от хелзинцкия комитет ще кажат че убиеца се е ИНТЕГРИРАЛ в бритиш обществото с нож в ръка а онези расисти бритишите го дискриминират като му пречат да се интегрира убивайки ! Няма демокрация у Британско !

14

saki

преди 4 години

Ехее тази Ислямска държава целия свят се бори срещу нея. То САЩ ,то Русия, то ЕС, то Турция и никой не може да я победи .

13

Анонимен

преди 4 години

Благодарим за безценната информация кой стои зад атаката. Ние се бяхме разтреперили, че радикализирани последователи на Далай Лама стоят зад атаката и даже да треперим. И добре дошли в двойните стандарти. Ако извършителят е цветен и обрязан не следва нищо. Виж, ако бял убие някого, оооо... цензура, обвинения към всички бели хора, преувеличения, лъжи и какви ли не още кашерни гадости. Но, за бойците срещу белите хора и държавите им - лекично, внимателно. Да не ги обидим. Не е халално щото.

12

Анонимен

преди 4 години

От лични наблюдения -при смесен брак, децата винаги са с български или някакви западни имена.Но не и с мюсюлмански.

11

Анонимен

преди 4 години

Който възпита мъж-възпитава човек.Който възпита жена възпитава цялото и поколение.Започнат ли младите жени от мюсюлмански семейства да получават образование ,да си изкарват сами парите -дали ще търпят дивотиите на някой Хасан вкъщи и ограниченията в живота им изобщо?Ще драснат я към голям град,я към света с българският паспорт и ще теглят една на предписанията отпреди 14 века.Баш това е посоката в която трябва да се работи.

10

Анонимен

преди 4 години

А нашите мюсюлмани работят,спазват законите, пият алкохол и ако са в компания ядат и свинско без да им пука.Младите момичета правят секс с гаджетата си ,без да ги е страх.Все пак 140 години живот в светска държава си казват думата.От всичките мюсюлмани по света ,едва ли има по-цивилизовани и близки в бита си до християните(или атеистите)от тях.А на джамия (младите и тези извън селата) ходят колкото за традициите.Смесените бракове с християни са рядкост да,но и това ще е все повече.

9

Пита там един...

преди 4 години

Извинявам се, дa се чете: "неутрализират".

8

Щирлиц

преди 4 години

Новичок няма ли?Лошо Седларов,лошо.

7

Анонимен

преди 4 години

Лежи си хан Аспарух в юртата, пуши си цигарка от специални степни треви, когато влиза вестоносец.-Хане, хане! 200 000 византийци нападат!Хан Аспарух бавно изтръскал цигарата, издишал дима и рекъл:-Много, ве...... де ще го копаме толкоз народ?Общо взето това е решението

6

Анонимен

преди 4 години

бил е депресиран горкия ислямист, толкова години ги угнетяват белите нацисти и ето сега изби напрежението.

5

Falke Ottomanne

преди 4 години

Какво и е "ислямска" на тази терористична организация, и какво и е "държавното"?! Стига сте носили вода за воденицата на тези малумници, създадени от ЦРУ/МОСАД/еМаЙ 6!

4

Анонимен

преди 4 години

"Ислямска държава" пое отговорност за атаката с нож в Лондон__ За слепите еврейска идеология пое договореност!

3

А бе

преди 4 години

Много отрано почнаха с коледните мероприятия,какво ли ще е до края на месеца?

2

ЦАР БОРИС I

преди 4 години

Те така ще е... питайте Тервел, Борис I и Дракула как се прави...

1

Анонимен

преди 4 години

Сериозно ! Що ли си мисля ,че правилегиите и правата на мюслитата са причина да се чувстват безнаказани ? Или минимум, с минимални присъди ? А Ислямска държава ,както каза президент Тръмп ,е създадена от САЩ и обилно покрепяна от демократите в Европа. Включително и от ГЕРБ ,с оръжие .