21

Накратко

преди 4 години

Присъдата за тероризъм трябва да е доживотна каторга.Само така ще бъдат сигурни, че терористите няма да повторят деянията си.Нещо неясно?

20

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 22....не почне полицията да чу,ка на вратите и да тормози мюсюлмани заради коментари срещу белите и Англия?......Ретрибюшъна е много ефикасен, повярвай ми! Просто не се бие тъпана за това!

19

Анонимен

преди 4 години

А защо сега не се наметне кралицата с кръстове, не почне да клейми исляма, не забранят достъпа до сайтове с ислямски материали, не почне полицията да чу,ка на вратите и да тормози мюсюлмани заради коментари срещу белите и Англия? Бъдете сигурни, пак жертва ще се окаже исляма. Дори мюсю;манин да ви коли, исляма е жертвата. Не вие! Вие сте гои, които просто пречат и трябва по всякакви възможни начини да бъдат избити,з а да си построи някой соломоновия храм. Каква идилия и хуманизъм само.

18

Случаен Гражданин

преди 4 години

До АнонименИдиоттът който е подписал да бъде освободен ще загази яко!Надали. Особенно ако е от същата партия . Гарван гарвану око не вади . Най много да го смъмрят . И той да се извини публично . Това ще му е . Стар управленски трик , много популярен и у нас .

17

Мда

преди 4 години

Затуй най-добре всяка жаба да си знае гьола-Европа за християните,Азия и Африка за мюсулманите!Всеки да си гледа неговото и да не се меси на другите!Реконкиста в Европа и кой откъдето е!Като няма контакти-няма и конфликти...

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен19 И у деи ,и у деи ,не християни . А това клише ,,юдейо- християни ,,си го наври в ...! Точно зад него се крият ч . ф утите .

15

Анонимен

преди 4 години

До 19Прав си, християните не ръгат с нож един път на 8 месеца двама-трима души. Те само подхвърлят бомбички от 10000 метра височина и наведнъж избиват хиляди мюсюлмани! За справка - Либия, Ирак, Афганистан, Сомалия, Пакистан, Судан, Йемен, Алжир ... над 4 милиона мюсюлмани са избити от бледоликите сатанистки юдейо-християни само от 1990 година насам.

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17...избягваме да споменем факта, че само за половин час християните убиват повече мюсюлмани, отколкото те убиват християни за 18 месеца.......Айде нови двайсет! До сега не се намери хриситиянин ръгащ минувачите с нож но "ислиямци" колкото щеш.

13

Анонимен

преди 4 години

До Дай Боже! 1Ох, дано час по-скоро арабите и африканците да видят сметката на западняците, които се държат като колонизатори с източноевропейците!Източно-европейците специално от нашата територия и тебеподобни са едно не малко звено наакани селияндуристи с много изразен първичен манталитет и силно обособено анти-акълие!

12

Анонимен

преди 4 години

Добре се оплакваме колко е лош исляма, но нещо удобно избягваме да споменем факта, че само за половин час християните убиват повече мюсюлмани, отколкото те убиват християни за 18 месеца. Затова юдейо-християнското сатанистко идолопоклонничество, което и без това е наложено на света чрез клади и секири трябва да се забрани повсеместно по същия начин, по който беше наложен - чрез клади и секири!

11

Анонимен

преди 4 години

До Случаен Гражданин 7Учудващо колко много "мисли и молитви" за жертвите има от хора комфортно настанили се зад дебелите стени на дворец , офис, административна сграда с многобройна охрана и наблюдателни камери и бронирани коли заплащани от същите тези жертви които НИКОЙ не охранява и които редовно отстрелват, колят, грабят и изнасиилват ..... и как тези мислещи и молещи се властимащи ПРЪСТА СИ НЕ МРЪДВАТ това положение да се промени. Идиоттът който е подписал да бъде освободен ще загази яко!

10

Анонимен

преди 4 години

До читател 10....след като там основно, и по върховете (командващ антитеростичното звено!) са предимно идийци, пакистанци и подобните им + министри, депутати, и т.н.........Айде бе, баш на върховете са ги наместили, да знаеш! Много фантазират българските лайнннаристи от долината на клекналите.

9

кво

преди 4 години

хак Ви е ! Англия е първа страна с 52 колонии в света! Нека сега си носи последствията от хишническият си колониализъм!

8

Анонимен

преди 4 години

До СПАСЕНИЕТОА защо забрави комунизма?Най-кървавата религия.

7

читател

преди 4 години

В състояние ли са службите във Великобр. да обеспечат нужните сигурност и защита на гражданите, след като там основно, и по върховете (командващ антитеростичното звено!) са предимно идийци, пакистанци и подобните им + министри, депутати, и т.н. В състояние ли е тази вкоренила се прослойка да мисли и работи по английски, след като живеят, женят се дружат само с подобните си, ядейки с ръка от бюдото на земята? Те ли ще осигурят сигурност и просперитет?

6

Анонимен

преди 4 години

Западна Европа ще стане една Арабско-индийска федерация. Източна Европа ще трябва да вдигне една Мексиканска стена и да се отбранява от друговерците.

5

Случаен Гражданин

преди 4 години

Учудващо колко много "мисли и молитви" за жертвите има от хора комфортно настанили се зад дебелите стени на дворец , офис, административна сграда с многобройна охрана и наблюдателни камери и бронирани коли заплащани от същите тези жертви които НИКОЙ не охранява и които редовно отстрелват, колят, грабят и изнасиилват ..... и как тези мислещи и молещи се властимащи ПРЪСТА СИ НЕ МРЪДВАТ това положение да се промени .

4

Терсенето

преди 4 години

Както винаги озверял будист, слязъл от Кашмир да тормози правоверните.

3

Анонимен

преди 4 години

Tипично за всяка власт е да търси под вола теле. Много добре знаят какъв е проблема, но понеже някои правят пари от връзки с пясъчно-колибните демокрации и всичко се замита. На нормалните хора им се слагат всякакви препятствия и ограничения, а примитивни са защитени от "Червената книга" за изчезващи видове.Нищо хубаво не ги чака в бъдеще. С този колониален социализъм скоро ще прокопсат.

2

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

Всеки пришелец, осъден от страната която го е приела, след излежаването на присъдата да се връща в родината си и завинаги губи правото на влизане в съответната страна.