10

Хахахааааа.

преди 4 години

Направете си ТКЗС, като при Тато.Хем ше ви е евтино..... Хем ше има от къде да си краднете... ХАХАХААААА... КЪВ ви е проблема...??!!

9

Хахахааааа.

преди 4 години

КАТО ИСКАТЕ ЕВТИНИ ХРАНИ, ХОДЕТЕ СИ НА СЕЛО, БЕ.... ХАХАХАААААУ СОФЕТО Е СКЪПО!!!И У ПАРИЖ И У МОСКВА Е ТАКА!!!!!!!ИМАШ КРАВА---ПИЕШ МЛЕКО.... ХАХАХАААААТУКА Е ТАКА!!!!!!!!

8

Тато из Правец

преди 4 години

Кой не скача е червен! Наядохте ли се при ГЕРБ? Напихте ли се?

7

Анонимен

преди 4 години

И с такси и без такси цените си летят. Я погледнете продуктите за ежедневна употреба от която зависи живота ви какви висини са достигнали. С една заплата неможе храната за семейството да си осигурите. Колко народ си лягат гладни бедна вие фантазията да си го представите. Но те не се виждат от жЛътите павета оти онаа дека закара Пекин у Виетнам е късогледа а баш шефо и е зает да полива Магнолиите със шланго. .

6

Анонимен

преди 4 години

Този зад момичето на снимката какво и е намислил?Прилича на "задни" мисли.

5

Анонимен

преди 4 години

Супер ! Геноцид до дупка за племето ! Колкото по-зле, толкова повече се антагонизира населението и се увеличава шансът за гражданско неподчинение - бунтове, стачки, атентати, въоръжена съпротива. Това е единственият начин да се промени нещо.От друга страна пък ниското жизнено равнище снижава и протестния потенциал - една от главните причини, поради които в България умишлено се поддържа нисък стандарт на живота.

4

Анонимен

преди 4 години

Време беше, не са ги вдигали цените от около месец. Предколедно задължително да се вдигнат че да ни е по весела коледата

3

АнонимеН

преди 4 години

КОЛКОТО ПОВЕЧЕ БОРИСОВ ОСТРИЖЕ НАСЕЛЕНИЕТО ТОЛКОВА ПО-ДОБРЕ!!!!НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНИ СА ВСИЧКИ БЕДИ НА НАСЕЛЕНИЕТО ЩОМ ПРЕИЗБИРАТ БОРИСОВ ДАЖЕ БЕДИТЕ СА МНОГО МНОГО МАЛКО !!!

2

баба мара

преди 4 години

цените и без толтаксите се вдигат всеки ден моят хляб от 300 гр стана 1.19 лв

1

men

преди 4 години

спокойно кристалинка че прати самолети като във афтика да метат торбаси с ориз и брашно. нема да се коркате всичко е точно и по план.