10

Иванова

преди 4 години

В това отделение видях, лекари които си обичат професията. Бях потресена от обстановката, не знаех, че може да съществува такова отделение, все едно се намирам в миналия век. И в такава мизерия работят лекари, сестри. Видях как спасяват човешки животи, в това число и на баща ми. Там са най-сложните пациенти, който други болници не ги искат. Благодаря на докторите там и на тяхната човещина.

9

хехе

преди 4 години

готино русначе, хехе 🤭

8

Анонимен

преди 4 години

Лекарите в това отделение и пациентите също, не заслужават тази обстановка за работа и лечение. Това отделение за съжаление за да се ремонтира и направи,трябваше да вземе жертви. Срам за директор, срам за държава. За системата на лечение нямам коментар. Ужас. Въпреки система и всичко,винаги има начин, стига да има желание човек. Такова желание видях в това отделение, за разлика от хирургията.

7

Анонимен

преди 4 години

Господ ни показа,че и лекари и пациенти са простосмъртни хора.

6

До1

преди 4 години

,,да подпишеш, че отказваш амбулаторно лечение.,,Това означава,че не искаш да се лекуваш в къщиДа отказваш болнично лечение е да отказваш да се лекуваш в болницаКакво подписваш си е твоя работа

5

Анонимен

преди 4 години

мисля че всички се сещаха какво е станало------Ами кажете полицаите, де!Те, горките, цяла седмица не могат да разгадаят.

4

Сата НАТО

преди 4 години

Излагате се, много слабо заглавие...Трябваше да бъде "Адът в Пирогов"

3

Анонимен

преди 4 години

"Здравеопазването в България е мудно, неефективно и НЕАДЕКВАТНО!"---Миньорите, рибарите, учителите в гимназията, дървосекачите и ИТ специалистите са виновни здравеопазването в България да е лошо. Докторите и всички други медицински лица нямат нищо общо с това! Ахахаха!

2

Анонимен

преди 4 години

Като дойде яйцето на Г3, се сещате да действате "адекватно". Иначе не ви идва на ум, че даже и цяла Европа казва "Здравеопазването в България е мудно, неефективно и НЕАДЕКВАТНО!".

1

Анонимен

преди 4 години

Аре моля ви се, стига глупости! Дано коментарът ми достигне до очите на доктори, че дано се засрамят малко... Като станат докторски протести, там ходат разни хора с обувки за 400 лв и часовници за 4000. Иначе в Пирогов не могат да разпознаят обикновен апендицит и ти бутат едни бумаги да подпишеш, че отказваш амбулаторно лечение. И само Господ те спасява после. Инженерите ви измислиха уреди и апарати, вие само трябва да ги ползвате и пак не знаете как! И на много малко от вас им пука.