5

ЧИТАТЕЛ

преди 4 години

В момента болестта не се лекува.Има само един начин да се ограничи - изолатор.така е било и с проказата десетилетия - болните в лепрозорий.В допълнение тук болните лежат и на здравната каса, за това че са хобили по бардаци и ***, или са MSM.

4

Анонимен

преди 4 години

Слизам от самолета и до 5 дена боц.На десет години цялата нация и списъкминимална пенсия и край .Едно времепрокажените-бие тъпан и в заграденото,докъде може.Какво пречи ,да се спрес това колко са полезни и невинни.В кюпа и изолатор на 10 декара .

3

Анонимен

преди 4 години

Колега, за HPV има ваксини и то не една. За HSV обаче ваксина ЗА ХОРА няма. Някой ден може и да има, но сега няма.

2

Анонимен

преди 4 години

A на днешната българска младеж се обяснява, че филми като "Ceксът и градът" били едва ли не "образователни". Мацките от мънички майките им ги възпитават, че "всички изневеряват" и те си мислят, че това е нормалното. И не само мацките, ами и момченцата така ги възпитават. Особено в Северозапада, там си е ясно, че ти спиш с жената на съседа, но той не ти се сърди, защото спи с твоята. Масово биват наричани загубеняци хората които имат "малък" ceксуален опит. Като днес за малък се разбира под 20.

1

Мартисан

преди 4 години

Това е проблем, особено с неконтрилируемото прииждане на чужденци тук, които идват на полови екскурзии. Истинсият проблем е обаче 100% заразеността с HPV и HSV вируси на населението. Все още се намират лекари, които твърдят че се лекували и не пречели на нищо. Не се лекуват и са един от основните причинители на онкозаболявания. Постепенно можем да се отървем от този бич ваксинирайки следващите поколения. За сегашните вече е късно, те са преносители така или иначе.