39

Дани

преди 4 години

Мюфтийството са против Истанбулската конвенция. ЧИИ права точно защитават ДПС?Не на гражданите с турски етнос, това е сигурно!Хора, български граждани, които сте с турски произход, спрете да гласувате за тази бизнес-партия, спрете да им пълните гушите!

38

ОПАААААААААААААААААА

преди 4 години

ДПС ПОДКРЕПЯТ ВСИЧКО,КОЕТО ЩЕ ДОВЕДЕ ДО УНИЩОЖЕНИЕТО НА РОДИНАТА МИ--ТЕ ДРУГА РАБОТА НЯМАТ ,А И ТОВА Е СТАРА ТЯХНА МЕЧТА--ДА НИ ПРЕВЪРНАТ ОТНОВО В БЕЗПРАВНА РАЯ----

37

Alexandr

преди 4 години

Гендъри,не ви е срам ,съсипъхте народа ни

36

ognyanz

преди 4 години

Турция такива конвенции винаги ще ги приема, защото им е ясно, че никой не може да ги накара да ги спазват. Докато при нас не е така. И без да сме приели конвенцията има опити за джендърско-третополова пропаганда, даже опити да се вкара в учебниците. Ако се излъжем да я приемем, можете да си представите какво ще последва.А ДПС винаги ще подкрепи всичко, което отслабва България.

35

Додо

преди 4 години

Поредното доказателство, че мултирасовия мултикултурализъм не работи, както и че ДПС е антибългарска, антихристиянска криминална структура, позираща за партия, която трябва да бъде разтурена и забранена със закон!

34

Някой

преди 4 години

Аве каква тая партия пълна с турци .... кой въобще им е разрешил партия в България .Да си ходат в Турция

33

муспи

преди 4 години

Българи, а пита ли някой защо извън Европа, в турция е приета тази конвенция, за да се налага над европейските страни? И защо евреите са предпочели този истамбул, а не Париж или поне Варшава? Отговора е само един - защото тайното, сатанинското племе движи и този цирк.

32

муспи

преди 4 години

Предлагам да подпишем конвенцията колкото ще я подпише изсраел. Ще ни обвинят в отричане на холокоста, а ние ще уточним, че ДПС отрича холокоста, и султан Ердоган по изтекла информация от това ДПС, се точи да подложи под атомен удар изсраел!

31

БатБулгар

преди 4 години

Забелязахте ли как ДПС, след като ЦЪРКВАТА зае активна позиция СРЕЩУ Истанбулската КОнвенция, застана доста по-твърдо и те като партия. Нещо... тия либерални ценности, не могат ли малко да се балканизират, от ДПС да не са правят на артисти =) Никой няма да си развали рахатлъка, нито бабаитлъка. Питайте вашите хора, дали искат Иван за снаха и Милка за зет?

30

Кака Курни:

преди 4 години

- Нашето Ленче се "Въздържало", а всички наши симпатизанти, които я пратиха в Брюксел бар надяваха да гласува "Против" и да защити българските православно-християндки ЦЕННОСТИ... Нейсе, Ленчето ги измами.

29

Анонимен

преди 4 години

ako ima6 da podpisva6 ne6to hodi v istambul

28

В.Узунов

преди 4 години

Значи говорите против мюсюлманите,а реално ние сме много по хигиенични. Само от тва че нямаме кожичка не е нужно да го мием като българите. За вода съм плащал до 8 лева.

27

Антидепесар

преди 4 години

Какъв пасквил...Най големите подтисници на жените си, искат приемане на стамбулската конвенция... Защо ли... Лицемери...

26

Анонимен

преди 4 години

Та тоя турчи не може да говори на български език, но дава акъл.

25

Антидепесар

преди 4 години

Язък, че социализма не се запази още 2~3 години...България, щеше да е много по добро място за живеене днес...

24

Анонимен

преди 4 години

Доган иска пари и ръчка в слабинитебанкявия.Или нещо борисов му е объркал работата.Турците никога нямада дадат думата на техните дойки,камоли да дойде сина и да доведе мъжка невеста,съответно щерка.Това е инфаркт и нож в гръкляна.Ще помагацялото племе с благословия на ходжа.

23

pscccccc

преди 4 години

ми нали изпълнява какво му шушнат неговите в ЕП, а те са в най либерастката фракция бившето алде и са там защото тя прави закони удобни точно за такива малцинства.После ни задължават за тях да има всичко а българите кучета ги яли. издържаме в ЕП цяла такава групировка която дефакто работи срещу нас.

22

Цървул

преди 4 години

Този е толкова плитък!Ако беше Цариградска конвенция,бас държа че цялото ДПС щеше да е против нея!

21

baffff

преди 4 години

това е сепаратистка либерастка патрия ,те не се чувстват български граждани да ги е грижа за всички в БГ, а само за тях да има пари и бенефити, живеят изолирано, 5-та колона на ердоган, да каже какви пари получава за тази им роля..

20

axa

преди 4 години

аха, а тия по линия на "особености на малцинствата" няма да ги засегне, тя не се отнася за тях, тях не ги хваща никакви закони, техните забулени са изцяло подчинени на мъжа,дори да я убие никой не го съди.Важното е че заобикалят всичко скрити зад "малцинства".