8

Анонимен

преди 4 години

До 8Оуууу, по $7 на хапче, вярно че препарата е скъп. Доста скъпо друсане ще да е било.

7

До 7 Анонимен

преди 4 години

"Това са антипсихотици които се вземат не само от шизофреници. Към тях може да прибавим Секокуел и Оланзапин. Определено не са евтини но в никакъв случай не чак пък толкова."Оланзапинът е генерик на Ziprexa. Ziprexa си е Оланзапин (това е името активното му вещество). Ziprexa е името на оригиналната американска търговска марка. Иначе си е Оланзапин. Rispolept е скъп.

6

Анонимен

преди 4 години

До 5Това са антипсихотици които се вземат не само от шизофреници. Към тях може да прибавим Секокуел и Оланзапин. Определено не са евтини но в никакъв случай не чак пък толкова.

5

бай ганю

преди 4 години

от 1 до 8 год ли????едва ли ще получи повече от 1 год.условноа колко ли са действащите по същата схема в страната?

4

До 1 Анонимен

преди 4 години

Шизофрениците са само на два основни медикамента за поддържаща терапия, която се води животоподдържаща. Или на Rispolept depo ампули или на Ziprexa tabl.(има и генерици на тези таблетки). Получават се с Протокол издаден от наблюдаващия психиатър и заверен в РЗОК.

3

Анонимен

преди 4 години

Брей тая докторка, брей голям престъпник. А кварталния клесавец, дълги години говорят бил дилър, и прикривал всевъзможни престъпления, а сега е началник. Типично по милиционерски, да я очерним. Оня запъртък на григоршоповото шофьорче, ей така говореше, че докторите давили новородени в кофа. И накрая какво стана, нищо.

2

Анонимен

преди 4 години

Predi godini dr simion neychkov go rasobli4.sa saachtito v gospodari na efitmra ama ne besche v satvora naprotiv varnaha go na ranota sram i posor edni v satvora dr rabotat i pensii vsimat i jena mu dr edelvais neschkova na 75 g tarikatka pensilnerka i uj lekuva bolni do koga tesi zurkove

1

Анонимен

преди 4 години

Да е саммо тя , с мед да я намажем !Това е практика , наред с фалшиви и платени телкови решения . Операциите на свои хора с предимство и по-особено отношение , а обикновените хора чакат да им дойде реда докато стане късно и се губи ценно време . Това е истината за съжаление .Скоро се уверихме в това !