42

Никола янков

преди 4 години

ТАЯ С ТЕЗИ ДЖУКИ КАКВИ ЛИ ГИ ВЪРТИ!!..НАПРАВО ТЕ КАЧВА В КОСМОСА!

41

Анонимен

преди 4 години

Пълни ***!Съжалявам само, че великият Новак Джокович е от това племе.

40

Анонимен

преди 4 години

"Празненството започва в родния град на булката Тител, където Велко откупи съпругата си с 20 хил. евро."И що ни занимавате с мангаляри, бре?

39

Анонимен

преди 4 години

Трагедия... така да мразя тази балканска простотия и селски обичаи..

38

Теди

преди 4 години

Много хубава сватба

37

Не разбрал

преди 4 години

Какво толкова плюете по младоженците и тяхната сватба? Има пари Цеца и решила да направи хубаво на сина си. Хората си имат традиции и навици, явно които много от нас не одобряват , но да не забравят никога, че това не е сватбата ( на критиците)! Колкото до парите- да й се радва, независимо от къде са дошли( да не забравяме, че мъжът й беше Аркан!). Да са живи и здрави младоженците!

36

Анонимен

преди 4 години

Какъв точно е проблемът, всяка нация има музика, с която празнува! Аз пък не мога да понасям дебелите, груби черни рападжии и вечно пияните и дрогирани металисти. Видяхме бели хора, млади, усмихнати, красиви бели жени и мъже. Какво искате - забрадки и ***? Ще ги получим, спокойно, след 100 години ще са само такива. На мен ми хареса, много красиви тия сръбкини :-)

35

Анонимен

преди 4 години

Оня на колене и тя пред него върти гюбеци Всички потни селяци свирят с два пръста и бичи люта чалга.Чудо е.Върхът на човешката еволюция.

34

Ех, тая сваДба!

преди 4 години

До ИнаДадо не са много сваДливи младоженците, че в сръбско всичко живо е въоръжено! Ще стане някоя сваДа на сваДбата и си таковало такова...:)))))))пп: Нищо чудно, че ти харесва сваДбата.

33

Абе... не.

преди 4 години

До 1Дублетни форми са. Така е поне според последното издание на правописния речник на българския книжовен език. Ама ти като джурналист трябва по-добре да ги знаеш тия работи. Дай източник. Аз дадох.Това, че "знам" се ползва преди гласна, а "зная" пред съгласна е само стилистична препоръка, не правопис. Виж, незнанието къде се поставя пълен и непълен член си е неграмотност.

32

Ина

преди 4 години

Красива и весела свадба! Определено ми хареса, много се различава от всякакви холивудски или на бг знаменитости свадби от които строи реклама и снобизъм, тук от снимките и видеото видях искрени усмивки и радост, и балканско веселие като от едно време.

31

До Осман

преди 4 години

Турция е това, което е(беше) защото се обърна към запада.Дали ни е повлияло "присъствието" много лесно може да се види.Гледаш докъде е стигнала границата и влиянието й.И сравняваш чисто исторически от двете страни на границата.Пример Словения и нас.Др пример кога се създава първата фабрика в империята от кого и какво му причинява османската система.Дори активното икономическо население не са били турците а арменци евреи гърци.Турците нищо

30

1

преди 4 години

До Абе, не че нещо...А не се ли пише "ЗНАЯ"?

29

Osman

преди 4 години

Ако искате да си оправдаете хала с Османската, ок. И без това все някой ви е виновен. Но да казвате колко са изостанали били и, че покварили децата ви е меко-казано тъпотия. Турската младеж в много по-възпитана и въздържана от балканската. Факт. А това с изоставането. Сега изостанал Афганистан ли окупира Америка или обратното. Подценявате турската държавност, която е световно призната!

28

Не е така

преди 4 години

До Osman1. Не сме били независими от края на 14-ти век.2. Никога не сте били четвърта икономика в света. В момента сте на 19-то място.3. В НАТО наистина сте втора по-големина армия. Там сте втори с 435 хил. души след САЩ с 1 350 хил. души. Което е така - така е.4. "Балканската", както ти я наричаш сватба е чисто и просто ориенталска, османска сватба. Това, че интелигенцията и военните в Турция искаха да станат европейци Ердоган го съсипа. Както и тях де. Имам много приятели турци-общуваме.

27

РВ

преди 4 години

Османчо, разказвай го това на някой който не е бил в анадолската ти държавица. Ориенталци сте-факт. Азиатци сте-факт. Не се прави на европеец щото не си. Те и арабелите са силни с парата ама тва не ги прави бели хора.

26

Анонимен

преди 4 години

Тук често спорим откъде дошла чалгата у нас и как е посяла отровното си семе сред децата ни...Е, сега наясно ли сте къде е първоизточникът?

25

Osman

преди 4 години

Айде, пак османците виновни. Абе, не ви ли писна да ни обвинявате за всичко. Над сто години сте независими..дерзайте, развивайте се. Откакто не сме една държава Турция е 4-та икономика в света, втора армия в НАТО, от 13 -> 82 млн. Как си го обесняваш това, а? Нали са изост. ориенталци.Виждал съм много турски сватби. На хайлайфа сватбите са като американските. Това горе си е чисто балканско-*** сватба.

24

РВ

преди 4 години

Ох малее,как удари коленцето в пода, пропусна само да си сложи чашата на челото. Ако ще и за 100 милиона да направи сватба,ако ще да е най,ама най-богатия, просто си е див балкански субект. Днес се жени, дете, утре ще почва да и набива шамарите и довиждане. Манталитет...ей от тва избягах. Не заради пари. Заради балканската cеляния.

23

Анонимен

преди 4 години

Ролс Рои-са,от попа ли е взет,попа на кого служи на Бог или на паричките а