25

Анонимен

преди 4 години

ИнДжИнери, кво да се прай, тъкмо се разгорещили в спор за квантовата теория и...

24

Анонимен

преди 4 години

Никва хунта няма да ги управлява.Турските военни са смотани.Ей-на като нямаше бели хора да им планират преврата този път и се оплес

23

Пройчо

преди 4 години

Нормално за демократичните страни. И пак ще пишат , че трудно се издава разрешително за оръжие, но това бандитите от бившите английски колонии, не ги интересува! В последно време е по-спокойно в София, отколкото Париж или Лондон( скоро имаше и подобна новина за Швеция-друга демократична страна).

22

Анонимен

преди 4 години

Лошото е че няма да мине без гражданска война и много Мюмюни с български паспорти ще плъзнат по ЕС да ни излагат.

21

Анонимен

преди 4 години

До 10 години Турция ще се разцепи на три.Западната и част-светска държава управлявана от военна хунта.Анадол -нещо като сегашен Иран и Кюрдистан(също светски и съюзник на САЩ и Израел),който ще контролира и петрола и водата на Близкият исток.

20

Анонимен

преди 4 години

Както ние сме част от славянският свят и има чехи,сърби,словенци,руси и т. н., така и ромите се делят на кардераши,цоцомани,пакистанци,турци,туркмени и узбеки.Ама от времето на Ататюрк го крият ,та дано минат за европейци.Не че някой се е надявал да стане.Те най-малко.....

19

Анонимен

преди 4 години

Защо турците така избягват да споменават ,че етническите им корени са част от по-голямото ромско семейство?ЕС ще видят на куково лято,сега като им теглят шута от НАТО и могат да станат индийски щат.Или да си направят федерация с Пакистан и Бангладеш.

18

Анонимен

преди 4 години

Ето затова трябва пределът на неизбежната самотбрана да е достатъчно широк.А хората без криминални прояви и психически отклонения да имат право законно да купуват и носят оръжие.Що тоя не се пробва да мушка хора в Хюстън например?

17

Caxo

преди 4 години

Баси, колко сте изгърмели...

16

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 18От тука се чува яростното ти блъскане по клавиатурата в опит да смогнеш да си изкараш квотата за деня. Айде по усилиено че няма да има да ядат 12те ти инбреда ............Ето, мъча се, пъшкам, буйствам и се нервя. Хубаво е да те хвалят с иронична тръпка, гали ми личността!

15

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 17Браво, браво. +0.02 турски лири са прехвърлени в сметката ти за усърдния труд......Търкаш ти празен тумбак, търкаш и за това не мъркаш! Рамжиш!

14

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 16Щом това ти нареждат да пишеш :^} Ама продължавай да се излагаш, то си е за тебе.....Нареждат ми, плащат ми за сметка на твоето накърнено тиквено его, гледката е за снимка.

13

Анонимен

преди 4 години

До 15Браво, браво. +0.02 турски лири са прехвърлени в сметката ти за усърдния труд

12

Анонимен

преди 4 години

До 14Щом това ти нареждат да пишеш :^} Ама продължавай да се излагаш, то си е за тебе

11

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 7Защо ми изтрихте коментара? Не ви харесва че ви разобличавам анти българските ***?Нищо не разобличаваш, единствено доказваш колко ти е ранимо "родолюбието" и кекава българщината! Шаранистанецоо!

10

Анонимен

преди 4 години

До 11Хаххаха кой го казва. Дето бърза на всеки коментар да отговори, че ще му удържат от заплатката.

9

Анонимен

преди 4 години

До 10Я се гръмни

8

Анонимен

преди 4 години

До 12Това са само фантазии в болния ти мозък, нямащи нищо общо с резултат реалността. Ходи се прегледай, честно.

7

Питър

преди 4 години

До ЕЛИ/2/ Даже нямаш представа колко грешиш и същевременно си права - на няколко места в Лондон, където банди бяха отблъснати от граждани преди въобще полицията да се усети, и в основата на това винаги са били българи! В Гринуич наш сънародник обезвреди нападател с пистолет в супермаркет, също българин отблъсна цяла банда на мотори, въоръжени със... самурайски мечове и мачете.... Отделно, двамата българи, които загинаха, спасявайки деца от удавяне в океана. Нека уважаваме произхода си!

6

Анонимен

преди 4 години

До Пловдивчанин 1Не искат комплексирани лаййннарсити въобще а ние българите добре си знаем че повечето сме такива!