17

Ники

преди 4 години

То проектът е много красив, спор няма! Въпросът обаче е кой ще го изпълнява, че като дойдат неграмотните Шукри и Орхан само на проект ще заприлича!

16

Продълж. на 15

преди 4 години

Под това стъкло да бъде разкрита цялата римска обществена сграда /а в Пловдив - целият античен стадион, който се простира под главната улица/. Но това струва пари, каквито България не можеше да си позволи да похарчи с такава цел по времето на соца. Сега също не можем да си го позволим.Такава реконструкция трябва да направим, когато се замогнем.Затова е излишно сега да правим временни реконструкции. Но явно някой трябва да усвои едни пари чрез обществена поръчка :(

15

Защо сега пилее пари

преди 4 години

Знае се, че точно под площад "Св. Неделя" се намира древна римска обществена сграда, която по площ е почти колкото хотел "Балкан", но е с един етаж по-висока от него. Сградата била доста запазена, бяха установили археолози при разкопки.Още тогава /през соца/ италиански специалисти бяха предложили същото, което предлагаха и за главната улица в Пловдив - да се постави много дебело стъкло, което ще покрива целия площад /а в Пловдив ще застила главната улица/ и върху него да може да се ходи .......

14

мак

преди 4 години

Има по-належащи неща, във всеки град, от украсяване. Какво му има на площада, че решават да трошат пари за "нещо ново"?

13

Анонимен

преди 4 години

Отврат!Акцентът на този площад трябва да е най-вече в/у ц. Св. Неделя.Свято място в центъра на София.СлаваБогу че гербавите проекти на Даскалицата са крайно нетрайни и ще трябва да правим нов ремонт скоро.

12

Анонимен

преди 4 години

Ужас! И Св. Неделя ли ще я обновяват?! Очаквайте нов погром. Мисля, че толкова поражения върху София не е имало от времето на бомбардировките.

11

Анонимен

преди 4 години

Той очаква през 2121 г. да започне реновирането на площад "Св. Неделя".-----------------2121 година????????"Надежда всяка, тука оставете" защото, дотогава "Я, камилата, я, камиларя"!!!!-)))))))))))))

10

Анонимен

преди 4 години

И тук ли ще се о.ере селската даскалица и шлангажията. Докога ще ги гледаме как унищожават родният ни град и ще си траем. Лъвов мост вече го о, раха сега и площада около Света Неделя ще го о, *** и още колко ще ги търпим сеяндурите да селат. Докато ни затрупат с изпра, жнения ли.

9

БДЖ София

преди 4 години

Голямо харчене на ЦК на ГЕРБ-София,народа живее с 250лв пенсия,тези строят като за световно първенство по футбол.Правят се излишни неща,някакъв лукс излишен.Няма елементарни неща като линейки,влакове,болници,свлачища и т.н.Инвестинцийте излизат на милиони а хората са на мизерия.

8

Анонимен

преди 4 години

До хммСтария център не може да поеме огромния поток. И съдебната палата и други институции трябва да се изнесат от там. Може да стане музей или билбиотека.

7

Bлк

преди 4 години

Дано сега "експертите" на Общината да де го претворят. Доказвали са многократно като бездарници.

6

хмм

преди 4 години

Ако караш по Дондуков как се стига до Съдебната палата без да минеш през всяка уличка в центъра?

5

Анонимен

преди 4 години

Светлинни LED илюминации и цветарски сергии всред няколко дървета от 2080"та година из между паважа, които не се вижда !

4

Серго

преди 4 години

Той очаква през 2121 г. да започне реновирането на площад "Св. Неделя".Поне да пишехте правилно, че 2121 е бая далечко ахаххахахах

3

Зелен мошеник

преди 4 години

Важното е отпадъците от Спаси София да не се изказват неподготвени по теми за урбанизъм, от които нищо не разбират. Да си пипат мъжките приятелки и дотам.

2

Счети

преди 4 години

Оххх бабачко пак ще има за усвояване от нашите фирми. Ремонтът на западен парк пак е спрян, стотици улици в София не са асфалтирани, трябва да се оправят разните му там дъги на околовръстното, обаче това не са приоритетни проекти, нали така ?

1

nekoj

преди 4 години

Другарката 'учителница по руски' - самоковски кмет на София добре 'захлеби' от ремонта на Дондуков ( към 1400 евро на квадратен метър - включително тротоари и тревни площи).Какво ли ще падне ти този ремонт?