44

Гошо

преди 4 години

И майка и и баща и са изгорели покрай нея. *** п***а.

43

Skeptic

преди 4 години

*** е само подставено лице да получава парите срещу комисионна. Не вярвам изобщо да е грамотен, камо ли да омае с любовни писма. Това е вариант на Нигерийската измама, в момента много разпространен на Запад, при което застаряващи жени, търсещи любов, се разделиха с парите си. Напоследък в играта изглежда се включиха българи, по Фейсбук масово се получаваха покани от американски генерали в Афганистан

42

Анонимен

преди 4 години

Пълно е с *** крадци и измамници.

41

galya

преди 4 години

Може, всеки човек след една възраст, става друг, и да явно си е имал нещо наум ...

40

до galyq

преди 4 години

Е добре де може ли така пък близки хора Ем то тея неща се уреждат приживе ще ме извиняваш...

39

Анонимен

преди 4 години

За източване на пари от 10-20 години лежане. Прати я на къра и там да изработи 1 милион. За убийство няма 10-20 годинки.

38

Анонимен

преди 4 години

До galyaЗа да не ти каже къде са му влоговете, значи е имал причина човека.

37

galya

преди 4 години

Това за умрелите и банките е МНОГО ВЯРНО. Преди време баща ми почина и аз не знаех къде да му търся влоговете, защото знаех, че си къта някакви пари човека, не мога да обикалям 100 банки, за да разбера къде е влога. А тук има хора, които получават наследство от Америка, а нашите скатават парите, едно е, да с есвържат с наследниците и да ги уведомят.

36

АНТИ

преди 4 години

Варна...морето...сините вълни,влюбена банкерка чудо сътвори.Варна...финанси...сините вълни,игра Жулиета виртуални игри.Хваната в капан, мълчи до откат,ще получи пачки, хитър адвокат.

35

Анонимен

преди 4 години

Такива хитреци се оправят с много бой.Като и смажат кокалите, бързо ще си каже къде ги е скрила.

34

Анонимен

преди 4 години

Само 15 000 лева на любовника???Ако разделим 1 000 000 на 15 000...Абе, да не се окаже че е имала 66 любовника!?-))))))))))

33

село в северозапада

преди 4 години

Тая версия/на касиерката/, е толкова измислена, ама е толкова фалшива, просто не знам кой нормален човек ще се върже!?! ..Ще пращаш пачки по Еконт!!

32

Анонимен

преди 4 години

Тоя ще се изплъзне и Жулиета и родителите и,ще го ядат много голям,хем без пари,хем в затвора,а оня ще си вее оная работа!Да го поставят на детектор на лъжата и да каже къде са парите

31

Анонимен

преди 4 години

Ромеото май е РОМео

30

ясно

преди 4 години

Банките ги основаха "нашите хора" и назначиха в тях "наши хора"

29

Гошо...Тъпото

преди 4 години

Коя е банката,банката,че да си изтеглим от там...париците.Тази псевдо...банкерка цели 3 години...действала без никакви насрещни вътрешни проверки,на...юнашко доверие.Кажете за банката коя е,че да си направи...изводите.

28

Бънкерката

преди 4 години

Ще получиш останалата сума, след като направим реален секс.

27

Комбинатора

преди 4 години

Колеги, идея си нямате какви пари се правят в банките. Оставете заплатите - мижави са. Следят се движенията по сметките. Следи се и възрастта на вложителите. Идея си нямате какви пари се "сгъват" от умрели, за които наследниците нямат никаква идея. Говоря ви за милиони! Ама десетки милиони годишно!

26

Я па ти..

преди 4 години

До Анонимен 23 Да бе.Ромео е пазил парите , не е похарчил и лев и чака да хванат Невена и да върне парите.

25

10-20 годинки

преди 4 години

Тя за 10-20 годинки няма как да изкара 1 милион. Дайте и справедлива присъда. За колкото време тя има възможност да изкара 1 милион, за толкова да лежи. ...Или пък и дайте възможност да ги изкара с бизнес от затвора и после я пускайте