24

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЗаглавието означава "Никой не е толкова малък, че да не може повлияе (да промени нещата към по-добро)" Това е израз на английскиВ книгата са събрани речите й. Добре написана и казва много истини. Вдъхновила е много млади хора, дава им кауза. По-добре младежите да се палят по една добра кауза, отколкото да висят в социалните мрежи или да правят по-лоши работи. Проблемът е истински и голям, спешните мерки са наложителни

23

Яница

преди 4 години

Не ми се вярва таэи малка вещица, да няма смартфон 5 джи!!! Апропо, а и от къде се е научила да пише, нали не е ходила на училище!!!

22

Анонимен

преди 4 години

И какво значи безмислицата станала име на книгата ?

21

до 14

преди 4 години

Книгата в Москва ли е печатана?

20

АнонимеН

преди 4 години

ГРЕТА ТУМБЕРГ: АЗ СИ НАПЪЛНИХ ДЖОБОВЕТЕ БАЛАМУРНИЦИ !!! ЦЯЛ ЖИВОТ ЩЕ ЖИВЕЯ В РАЗКОШ ОТ ПРОДАЖБАТА НА КНИГАТА МИ КОЯТО СИГУРНО ЩЕ ЗАДМИНЕ И ХАРИ ПОТЪР ПО-ПРОДАЖБИ!!!НА ВСИЧКИ ИМ Е ЯСНО, ЧЕ ДОКАТО ИМА ГАЗ, НЕФТ И ВЪГЛИЩА ТЕ ЩЕ СЕ УПОТРЕБЯТ ЗАЩОТО ДОРИ ДА ИМА ПО-ЕВТИНА АЛТЕРНАТИВА ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ИЗГРАДЕНО НА БАЗАТА НА НЕФТ, ГАЗ И ВЪГЛИЩА !!ПИШАТ МИ , ЧЕ СЪМ БИЛА ГЛУПАВА ХА ХА ХА :D ТОЛКОВА СЪМ ГЛУПАВА, ЧЕ ВЕЧЕ СЪМ МИЛИОНЕРКА :D

19

Таз мома,

преди 4 години

ако наистина толкоз залита по екологията... да вземе да си издаде "опуса" на тоалетна хартия.

18

Анонимен

преди 4 години

В страната на Шекспир и Дикенс - идиoтка автор на годината. Срам и пълна деградация.

17

Чарлз Дикенс

преди 4 години

В държавата на кьоравите едноокият ецар. Така и във Великобритания мало.умничката е интелектуалка.

16

13

преди 4 години

Бестселъра на Грета "Как да пуснем торпедо във водата от кораб без тоалетна." "Том първи, сутрешни лъчи разкриват био оръдието."

15

Бебето на Грета-

преди 4 години

---Никой не е незначим дори на 2 годинки! затова ви забранявам да ми слагате памперси защото замърсяват природата ! и дамските памперси също!! няколко памперса са едно дърво!!

14

Гepманистaн Убepалec

преди 4 години

Днес в лондон въоръжен с нож ислямец нападна и рани няколко случайни минувачи. След кратка схватка ножът е отнет от смел гражданин. Малко след това е станало ясно че ислямецът има и бомба и е застрелян като бесен пумиар от пристигал на място полицай. Освен ранените и изцапания тротоар човешки жертви не е имало от инцидента.Обаче май бомбата е била фалшива и ситуацията почва да прилича на самоубийство чрез полицай.

13

мак

преди 4 години

Активистка, друг път. Повтаря това, което се знае отдавна, но й обръщат внимание, защото е дете. Интересно, кой е написал тази книга.

12

АнонимеН

преди 4 години

ГРЕТА Е МАЛКО КАПИТАЛИСТЧЕ И С ТАЗИ КНИГА МИ ПАДНА МНОГО В ОЧИТЕ!!!АКО БЕШЕ ИСТИНСКА ФИЛАНТРОПКА ЩЕШЕ ДА ПУСНЕ КНИГАТА СИ СВОБОДНО В ИНТЕРНЕТ БЕЗ ПАРИ!100% КНИГАТА И Е СЪСТАВЕНА ОТ НЯКОЛКО ПРЕРАБОТЕНИ СТАТИИ ЗА ПЕСТЕНЕ НА ЕНЕРГИЯ ОТ НЕТА!НЕ СЛУЧАЙНО ГРЕТА ОТКАЗА НАГРАДА ОТ 40 ХИЛЯДИ ЕВРО , ЗАЩОТО НЕЙНИТЕ АМБИЦИИ СА МНОГО ПО ГОЛЕМИ!!! ТЯ ЗНАЕ, ЧЕ И 100 ХИЛЯДИ БАЛАМИ ДА И КУПЯТ КНИГАТА СИ Е УРЕДИЛА ЖИВОТА А БАЛАМИТЕ МОЖЕ ДА СА И 1 МИЛИОН!

11

Гошо...Тъпото

преди 4 години

И аз не съм...прекалено ***,за да...издам книга,ама още не съм го направил.

10

АнонимеН

преди 4 години

5 ЛЕВА И СТРУВА КНИГАТА А НА СВЕТА Е ПЪЛНО С БАЛАМИ !!!ГРЕТА НЯМА ДА РЕШИ ПРОБЛЕМА С ГАЗТА, НЕФТА И ВЪГЛИЩАТА!!!НО ГРЕТА ВЕЧЕ Е МИЛИОНЕРКА ИЗОБЩО НЕ СЕ СЪМНЯВАЙТЕ!ГРЕТА СИ НАПЪЛНИ ДЖОБОВЕТЕ И СЕГА ВЕЧЕ КОЛКО ПОВЕЧЕ ЛАЕ ПО НЕФТА, ГАЗА И ВЪГЛИЩАТА ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ ЩЕ СИ ПРОДАВА КНИГАТА ;D

9

Шопо

преди 4 години

И нашите фолкаджийки издават книги! А тая дали може две яйца да изпържи сама ??? Книга написала !!?

8

Чило

преди 4 години

Не е лошо Гретито, ама е още малко. Някоя и друга година отгоре да разцъфти и ще е мноо яко гадже. Че и парички ще си има покрай активната си обществена дейност.

7

Анонимен

преди 4 години

"Пътеводител на галактическия стпаджия" наистина си е най-добрата книга. Явно тази ще открива колелото, но не е решила какъв цвят да бъде.Няма ли да ходи из Африка, Индия, Бангладеш... да ги учи "да ядат пасти, като нямат хляб".

6

Ined

преди 4 години

И тая още не се научила да чете, а вече прописа.

5

Анонимен

преди 4 години

Следващият проект на Грета ще учебник в издателство "Народна Просвета"... ХАХАХАХАХА!!!