46

Анонимен

преди 4 години

По-голям ли ще е от новата Московска джамия?

45

Анонимен

преди 4 години

До ЧИТАТЕЛ"Тези същите който разрушиха над 30000 църкви и над 8000 манастира, хвърлиха в лагерите хиляди свещеници"Това го правиха юдео-болшевиките, не руснаците.

44

Анонимен

преди 4 години

Късия подготвя *** за трета световна..

43

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 41, който е и 39На теб ти плащат да дразниш, но бъди сигурен, други също ще ти платят, канален плъх!

42

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 43Нека те допълня. От моста до столицата на Кримската република Симферопол е направена първокласна автомагистрала, каквато Главният Магистралчик, магистърът по пожарникарско дело г-н генерал Б.Борисов да си съдере нещо дебело не може да направи никога. А новото летище на Симферопол е едно бижу!Боже, пази Русия!Когато Крим беше периферия на Незалежная, пътищата там са били като нашите второкласни, според очевидци.

41

Надя

преди 4 години

Респект, братушки, мьи Вас любим💕

40

Анонимен

преди 4 години

До Объркващо е ... за неукитеКримският мост състои от две отделни части - два моста - автомобилен и железопътен.Автомобилният мост беше въведен в експлоатация предсрочно.Железопътният мост ще бъде въведен в експлоатация също предсрочно - преди края на 2019 г.Чети бре!След седмица Русия ЦЯЛОСТНО ще приключи строителството на Кримския мост.

39

Анонимен

преди 4 години

Извинете за повторението и потретението! Нетуърка ме подведе.

38

Анонимен

преди 4 години

Ще го свържат ли с канализацията? Ако има такава, разбира се.

37

До завистниците

преди 4 години

Който е строил и си е имал работа с майстори знае, че обикновено се забавя винаги, важното е че върви Дания и тя пусна тръбата, силата на сибир тръгва да работи, моста до Крим всички го видяхте по тв на откриването отдавна, чакаме аеца, Бойко го договори барабар с балканския поток, Турците си купиха с400, мислят за самолети, 9 май стана офиц. ПРАЗНИК И В ИЗРАЕЛ ОТ 2018,ГЛЕДАМ ОТ НАСА СИ КУПУВАТ МЕСТА ОТ РОСКОСМОС В ТЯХНАТА Мисия, Кервана си върви, кучетата си лаят:))

36

Анонимен

преди 4 години

Ще го свържат ли към канализацията? Ако има такава, разбира се.

35

Смешно е

преди 4 години

По долното твърдение на коментиращ , че Северен Поток 2 ще е готов до 3 седмици !!! Това си чиста ЛЪЖА без НИКАКЪВ шанс за реализация до края на годината !

34

Анонимен

преди 4 години

Ще го свържат ли към канализацията? Ако има такава, де.

33

До Самоварчик

преди 4 години

Самогонщик, в Русия никой не гладува! В страна, която е световен лидер по добив и износ на зърно, няма и не може да има глад! Изнасян много още храни - захарни и шоколадови изделия, риба и рибни деликатеси, мед, водка!А целунатото ни от Бог Отечество, което хранеше половин Европа със зеленчуци и плодове, страната с най-голямото разнообразие на почви В СВЕТА, днес внася всичко от такива стлани като Полша, Испания, С.Македония, Турция, ЮАР, Чили!! Само от Гренландия не съм виждал внесени храни!

32

Объркващо е

преди 4 години

Один фен на Русия твърди, че мостът до Крим вече е предсрочно построен, а другият фен на Русия, че ЩЕ бъде цялостно достроен ...........

31

Капитан Петко войвод

преди 4 години

Браво, на фона на новините от Европа болна от новата чума, мигранти, опасен ислям и еднополови бракове, тва е светъл лъч та те спасиха евреите и милиони други, пазят и християнството както винаги е било на балканите, атеистите и комунистите спечелиха война, която можеше да се спечели само от такава система, донякъде жестока, тва да се чува църкви, щото за жалост в Македония вече учат албански

30

До №24

преди 4 години

До До поцелуйковцитеА считаш ли, че трябва да ни уважават, след всички номера, които им правим? Слез Южен поток, Бургас-Александруплис, АЕЦ "Белене", постоянните драскания по паметници, пък и тук! Всичко това се наблюдава, ти какво мислиш! А сега, ако дадем бази на американците на Черно море, моментално ще бъдат нанесени в паметта на "Калибрите" и разни по-бързи носители! Янките една ракета да изстрелят от тук по Русия, считай, че след минути няма да можеш да пишеш глупотевините си!

29

Малка частот проекти

преди 4 години

До Поредното руско ЩЕ !След седмица Русия цялостно ще приключи строителството на Кримския мост.След 2 седмици Русия ще приключи строителството на моста над река Амур.След 2 седмици Русия ще приключи строителството на нефтепровода до Тихия океан.След 3 седмици Русия ще приключи строителството на "Силата на Сибир" и на "СП-2".Напролет Русия възнамерява да започне строителството на мост над река Лена в Якутия. Ще струва 80 млрд. Якутия е с площ 3 млн кв. км. и е по голяма от Аржентина.

28

Анонимен

преди 4 години

До До поцелуйковците. А МЕН МИ КАЗАХА "ПОЦЕЛУЙКО" ЧЕ ИМАШ ДА ВРЪЩАШ 50000 ЕВРО, А ТИ СИ ЗАБРАВИЛ ЗАЩОТО ЗА ТЕБ ТОВА БИЛА МАЛКА СУМА. КОГА ЩЕ ГИ ВЪРНЕШ?ПРАТИ ГИ ПО РУСКИЯ ПИЛОТ.

27

БРЕХ, ТИ ДА ВИДИШ

преди 4 години

До Поредното руско ЩЕ ! СПОРЕД ТЕБ И КРИМСКИЯ МОСТ "ЩЕШЕ" ДА СТАНЕ , АМА ВЗЕ ЧЕ СТАНА 6 ПО_РАНО.