45

До 47

преди 4 години

много филми гледаш смоттан

44

Б. Г.

преди 4 години

Всеки може да бъде открит днес. Особено при толкова камери, а и от спътникови снимки. Просто е близък на политиците или е политик. Обаче престъпника си е престъпник, който и да го покрива. Колкото повече време минава, толкова повече ще страда... Всеки си плаща някой ден...

43

Анонимен

преди 4 години

Защо си мислите, че ако има камери или свидетели някой ще каже нещо?! Живеем в държавата на мишките, където всеки си трае! Седмица преди този инцидент, мой приятел, също велосипедист загива нелепо, прегазен от непълнолетен водач, с кола със свалени номера, пред хотел с камери... И също няма наказан... Какво очаквате?? Дупка!! Ако нямаш някой зад гърба си или сам търсиш възмездие или се примиряваш... Това е истината!

42

Анонимен

преди 4 години

Защо мислите, че това утрепване не е Божие наказание?

41

Реалист

преди 4 години

Много нагли станаха тия влосипедисти,преминават през теб,газят те,скачат на бой,бият деца и старци,крадат от колите,тряябва да се разри броя им нека да има 10 тина сгазени и смачкани коллета,че да им дойде акъла

40

страшно е

преди 4 години

с велосипедистите в софия е проблем , един ме бутна витошка като пешеходец вика има алея тя алеята е на пешаходната пътека за пари самоковската картофка разграфи пешаходните пътеки и за велосипедисти и понеже още не разграфила пътя навсякъде жертви

39

Анонимен

преди 4 години

На господ и на съда не трябва да се чака! господ НЯМА, а съдът го мързи.

38

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам какво иска тая?Пари ли?

37

Анонимен

преди 4 години

Това колело изобщо не е блъскано.По-скоро като гледам загиналия, трудно е пазил равновесие, горкия. Трябвало е да си слага каска и кори некви.

36

Анонимен

преди 4 години

Има някаква вероятност да го е бутнало ремаркето на някой ТИР и шофьорът изобщо да не е видял, че има инциднет. От там минават и много турски тирове.

35

Анонимен

преди 4 години

Добре де, имало Божи съд... А не мислите, че това е Божие наказание за филосопедиста? Той да не е бил някъф Ангел?

34

Анонимен

преди 4 години

До НерезановХората говорят, че убиецът е висш милиционер...И затова няма развитие случаят. Верно ли е това?-------Аз чух от доста хора, че Путин бил минал оттам по същото време?Верно ли е?

33

Анонимен

преди 4 години

Ако е някой от прованса няма да го открият никога. Но пък Божият съд е по страшен от земният. Ще си получи заслуженото наказание във вечноста. Там ще бъде пържен на бавен огън от опашатите и рогатите.

32

Анонимен

преди 4 години

Жената добре си казва - не се знае кой е виновен, (не може да се обвинява единия или другия), ама след като си се изнизал по терлици, не си искал да помогнеш.Е, това ли е морала, достойнството на днешния ден - оня си замина, кучета го яли, аз да се оправям. ОК, щом така, така. Е, ръкопляскайте щом така ви изнася.

31

Иванов

преди 4 години

Не ми се вярва да не могат да го намерят. Нали има телефонни клетки, които за засичат кой е бил там. Или ако няма камери на самото кръстовище, то все някъде по булеварда има камери в сравнителна близост. Може би наистина се прикрива някого.

30

Анонимен

преди 4 години

Трябва да е много луд (луда) ... че да се предаде...Най-вероятно жена е управлявала колата, която го е блъснала.

29

Пещерняк

преди 4 години

След като не знаят, какво е станало, защо твърдят, че е блъснат. Колелото изглежда като неударено

28

Анонимен

преди 4 години

Тука оставам с усещането, че някои са доволни че е убит велосипедист. Долно племе сме.

27

Анонимен

преди 4 години

Хората говорят, че убиецът е висш милиционер...И затова няма развитие случаят.И низш милиционер да е, и обикновен наркотрафикант да е, пак ще се потули случая. Такива са полицаите в България - корумпирани, страхливи и мързеливи.

26

Анонимен

преди 4 години

Дори и за цяла София да купим камери от нашите данъци, пак няма да открият никой милиционерите, защото ги мързи да работят за обикновените хора.