20

Нищо ново

преди 4 години

До Каракачамаков: Сега съдът контролира само действията на прокуратурата, а бездействията не ги контролира. Така на практика прокуратурата не разследва това, което не е удобно на управляващите и никой не може да и търси отговорност за това. Това предлагат от БСП да се промени.А за олигарсите, които Корнелия Нинова знаела кои са: Не само тя, а цяла България ги знае. Например това, че Бойко даде на Герго Гергов 43 милиона държавни пари за една дупка в центъра на Варна. Ще го разследва ли някой?

19

Анонимен

преди 4 години

Цялата съдебна система обслужва ОПГ-то, което е на власт. В момента Гроб.

18

Счети

преди 4 години

За това, че цацаратурата/гештапо не си върши съвестно работата има купища от доказателства. Вече има редица доказателства, че са прикривани както бизнесмени, така и политици. Прокурорите или не откриват не виждат никакви доказателства или така изготвят обвинението, че то да падне в съда. Аз лично вярвам доста повече в съдилищата, отколкото в цацаратурата, не че и там няма гнили ябълки, но държавното обвинение към момента оперира като ОПГ прикриваща престъпления и кражби за милиарди.

17

Анонимен

преди 4 години

Най-лесният начин е да се свали имунитета на магистратите и всеки да носи наказателна отговорност за постъпките и решенията си. Защото сега се чувстват недосегаеми и ненаказуеми.

16

Калеко Алеко

преди 4 години

Българската Прокуратура си върши работата, съдиите са тези дето пускат такива като Малинов, да ходят в Матушката си, за да се отчитат за антидържавната си дейност ... Съдиите са и тези дето пускат углавни престъпници под домашен арест с/у парична гаранция, а после трябва да ги търсим с Интерпол ... Затова и от БСП скачат с/у Прокуратурата, защото повдигна обвинение на офшорното ленче и на такива като Баневи и Карнобатските босове ... !!!

15

чичо

преди 4 години

До seiraЕ стига глупости бе хора,хайде осъзнайте се вече.От президента нищо не зависи-и добре че е така,щото,като го гледам нашия Радев,още не е разбрал каква е работата на президента-та на думата,господ да ни избере президента,все тая.Виж,работата на прокурора е толкова сложна и отговорна,че да го избират хора,които не са на ясно с това е престъпление.Вече трябва,всъщност,отдавна трябваше да разберем,че не може всеки от всичко да разбира.

14

Друг чичо до чичо

преди 4 години

ДО 12-Пази боже тези юзди никога да не попадат в техни ръце,защото няма случай в човешката история да са довели някого до добър край.Ние ги препатихме.И в момента ги виждаме в разни точки на света.

13

интересноо

преди 4 години

Това означава ли, че в момента БГ прокуратурата пази от съдебно преследване всички престъпници от ПП ГЕРБ?

12

До 7-ГРАЖДАНИНА

преди 4 години

Е колко пъти ще я ,,нормализират" тази държава до фалит бе главо чугунена? Самият бай Тошо ти каза че социализЪма е едно недоносче ,едно недоразвито общество вие ,,другарите" пак се натискате.Явно мазохизма ви е любимо състояние,Не ви щем ни меда,ни жилото казва народът, Няма кой да ви дава повече заеми във валута,видяхме че с рубли не става.

11

чичо

преди 4 години

До ГражданинГражданино,нали тези юзди бяха в тях повече от 50год.Нали,и днеска,още им сърбаме попарата на тия юзди.

10

чичо

преди 4 години

Корнелия е права но е сбъркала БСП с прокуратура

9

До seira

преди 4 години

И какво знаят и познават баба Гина или Мюмюн Ибишев от Столипиново за структурата на прокуратурата че да избират??? Да тогава сеира е гарантиран,ама то за вашето милениум поколение това си е нормалноq,рожби на социалните мрежи,Гугъл и Интернет.И вие ТРЯБВА да ходите 2 години в казарма така както му беше реда за нас .....ама не може хем така-хем иначе.

8

Анонимен

преди 4 години

Че към кои да ги насочат щом са толкова спорни тези производства.

7

Гражданин

преди 4 години

Крайно време е БСП да поеме юздите на властта, за да се нормализира тази държава!

6

бай Пешо

преди 4 години

Тази Курнеля не знае на коя свят живее, предложения тръгнала да дава. Прокуратурата какво чака та не я погва? Най-малкото за саботаж когато беше кризата с козите, а тя подстрекаваше ромите да правят проблеми на властите.

5

Анонимен

преди 4 години

Когато си направиха конституцията както искат от БКП-БСП бяха кукуряк, а сега вече не им харесва, защото Гл. Прокурор не е техен човек. Е къжалявам др. Нинова ще отговаряш за кражбите.

4

seira

преди 4 години

ГЛАВНИЯТ ПРОКУРОР ТРЯБВА ДА СЕ ИЗБИРА ТАКА, КАКТО СЕ ИЗБИРА ПРЕЗИДЕНТА.

3

Кирчо Мирчо

преди 4 години

По добре някой да проверя и съд , прокуратура и дознатели . Но външен одит , тогава ще се замислят

2

Анонимен

преди 4 години

Все повече заприличва визуално на Екатерина Михайлова.Дали е случайно.

1

Анонимен

преди 4 години

Прекалява тази костовистка.Трябва всички червено сино бандити да бъдат разследвани за повсеместното рушене на България.Давай ,Гешев ,народа е с теб.