142

ВОЕННАТА МОЩ

преди 4 години

До АнонименПРИЗНАВА СЕ НА ТУРЦИЯ!!! През многобрайните руско-Турски войни е побеждавала!

141

бетонна главоы

преди 4 години

До Анонимен 136Колко тона злато дадохме на московците? Колко години ги хранехме хиляди войни?Колко продукция им продавахме на безценица в т.ч. и цигарите...Колко индустриални заводи продадохме за скраб построени с братска помощ на СССРКой обеси Левски и уби Стамболов, кой ни разбунтува 19236 и взриви 1925 църквата?Кой отрови цар Борис даже и Георги Димитров, Станке Димитров, Георги Марков....

140

доброто старо време

преди 4 години

Защо в ЧИЧОВЦИ за никакво робство не се говори както в Подигото?Ще плачим за турски парцали! Избягахме си от късмета със руска помощ-крепостници!

139

Искаме СУЛТАН

преди 4 години

До по-малко зло еТурцияСамо той се грижи истински за раята си и затова Турция е Велика сила!

138

до 151

преди 4 години

До АнонименСамо руснаците и русофилите мразят свободата и предпочитат да са роби на труда!Затово за тях всичко е общо - има за дсички но не и за всеки без собственост!!!

137

Народе...

преди 4 години

До по-малко зло еТурцияУпомнете се кой ни е по-голям враг? руското крепостничество или турския рахатлък?Всичките недоволни от султана са били хайдутите и бунтовниците против властта!Тирани са по-силните към които ние се стремим! Няма вечни приятели и врагове!Колко пъти трябва да се повтаря и потретва това? Ситна риба сме!Ако бяхме станали едта балканска Велика сила можехме да претендираме за всичко!

136

по-малко зло еТурция

преди 4 години

Най-дълго сме живяли с тях и добре се познаваме! В един и същи цирк сме играли!Само комунистите - потомци на бунтовниците и хайдутите са против комшолука ни!

135

Стамат

преди 4 години

"все повече напряга Запада"...Сега всички заедно да пуснем по сълзичка за запада!

134

Анонимен

преди 4 години

Защо смяташ, че "ние никога няма да сме като тях"? Мие вече СМЕ като тях. Робско мислене имат само русофилите.

133

Тт

преди 4 години

Едно време ни беше виновен комунизма сега какъв е проблема пак Русия и Китай и т. н. Но всъщност това са страховете на богатите държави към които се стремим и ние. Ние никога няма да сме като тях, но въпреки това се натискаме там където май не ни искат. Лошото е че и алтернатива липсва. Явно сме си с робско мислене и това е.

132

хаха

преди 4 години

До Анонимен 129Направо се разплаках като прочетох това ...

131

NISAIBE OT BURSA

преди 4 години

Брей аллах е велик. Китайци и руснаци приемат исляма

130

Pin

преди 4 години

"Гладна кокошка просо сънува!" В нашия случай *** *** империи сънува! Да е жив и здрав Берджан Тутар от весник "Сабах". Още дълго да ни радва със своите турски научно-фантастични статии.

129

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 143Ми то Ф35 има слаб корпус, свалят го гарги. На един израелски му се случи! Този слаб корпус на Ф36 ли е онова, което ще го има и на Ф16 блок 7*9+6. (Ако не можеш да направиш сметката, по-добре не пиши).

128

По делата ще ги

преди 4 години

По делата ще ги познаете, ако и по това не можете пробвайте по култура.

127

Turk

преди 4 години

Уйгур турци умират в концентрационни лагери на китайското правителство. но този "мюсюлмански" erDOGan защитава добре правото на уйгурските мусулмански турци срещу престъплението на китайското правителство. erDOGan би продал всяко нещо за пари! той е типичен ислямист и се подчинява само на властта (парите носят тази сила)

126

Анонимен

преди 4 години

Мръ от смях като почнат специялистите да критикуват ф35.Щото не знаят за какво е построен ф35.За да е ефтина заменка на ф22, който е много скъп, макар и прекрсен и вече не се произвежда, щото отдавна вече печели този, който има ефективно общо командване, а не по-добър изтребител.Повечето неща качени на ф35, ще ги има и на блок 70.

125

Анонимен

преди 4 години

Ми то всеки... иска да БОМБАРДИРА Ню Йорк, но едно е да искаш и т.н.Американците твърде добре са разбрали разликата да се водят военни действия у вас и на 10 000 км.За ВСВ щетите на американска територияса $2000.Германска подводница изстреляла снаряд, който разрушил сайвант и убил крава.А кой колко му е силата се вижда при делене на плячката. Сащ взимат западна и централна европа, а Русия - България.

124

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 140Koлега, не ми обяснявай какви интереси са имали Американците. Аз ти казах че без тях нямаше да има победа над Хитлер и руснаците нямаше да съществуват като държава, тъй че проявявай респект към спасителите на Русия.

123

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАма той Хитлер е планувал да бомбандира и Ню Йорк,бе,ако не бяха руснаците,всички щяха да се предадат,както направиха другите европейски държави,само поляците и руснаците се опънаха в пряк бой срещу Хитлер.А американците дават на руснаците техника заради Япония.Освен това,американците са изпитвали панически страх Хитлер да не се обедини с Англия(преди Хитлер да бомбандира Англия).И накрая руснаците изплащат в злато дадената им помощ,не е била даром.