13

123

преди 4 години

крайният срок за ИЗПИТАНИЯТА е 9 месецаKakви изпитания!?Горките влакове-ще ги подлагат на ИЗПИТАНИЯ!Братоев ли го каза или автора на статията?

12

до 9

преди 4 години

Ти знаеш ли какво е договор? Като подпишеш нещо и/или го обещаеш, го изпълняваш. Сложно се прави метро, ами слагай тогава два пъти по-дълъг срок и всичко е ок. Ама да лъжеш всеки път, че нещо ще го свършиш, а година по-късно или повече да го правиш, е показателно за политически цинизъм и безпринципност. Така се строи всичко, и с Граф Игнатиев е пресен примера, 2 г го ремонтираха, ремонт на ремонта на ремонта... а Хемус колко ни я обещаваха, пък с тия темпове и след 100 г няма да е готова.

11

Анонимен

преди 4 години

Закъсняват, та закъсняват. А бе хорица, вие знаете ли как се управлява проект от такъв ранг и сложност? Да не мислите, че е като търкаляне на фейсбук по телефона? Постоянно изникват непредвидени ситуации, проблеми, неща които няма как да се предвидят, когато се изготвят проектите. Такъв е живота просто!Малко по-спокойно и ведро.

10

Анонимен

преди 4 години

До ДО 1Ама то Сименс нямат нищо общо със самите метростанции и те определено НЕ СА ГОТОВИ.

9

до 7

преди 4 години

"а простодушния човчец " забрави ли как чакаше в поледиците 40 мин. тролей...как изобщо нямаше метро...как рева,че се усложнява горе трафика заради строеж на метро........защото метрото всъщност е голямо удобство точна за " простодушния човечец" - големците се движат с коли , и то със СЛУЖЕБНИ коли. хайде, стига рев, зарадвайте се на нещо ! и киселото зеле на баба ти не става за два дни !

8

ДО 1

преди 4 години

ЗА ДА ЗНАЕШ ТРЯБВА ДА СИ УМЕН И ЧЕТЕШ. ПИШЕ СЕ ПОСТОЯННО ЧЕ МЕТРОТО Е ГОТОВО НО ТРЯБВА ДА МИНАТ 9 МЕСЕЦА ИЗПИТАТЕЛЕН СРОК ЗАДЪЛЖИТЕЛЕН ОТ ФИРМАТА СИМЕНС Т.Е. НЯКЪДЕ ДО КРАЯ НА ФЕФРУАРИ - МАРТ. АКО МНОГО БЪРЗАШ ТРЪГВАЙ ПЕША

7

Анонимен

преди 4 години

Първо беше септември 2019, а нищо чудно да се окаже, че чакаме септември 2020 и най-добре следващите парламентарни избори 2021, за да отидат управляващите, да се снимат там и простодушния човечец за пореден път да забрави в каква нищета е живял през изминалите години и как е чакал по задръствания и е кашлял заради изгорелите газове, докато чака метрото.

6

Fallschirmspringer

преди 4 години

Не съм специалист,но смятам,че паралелно с метро-линиите трябва да се строи и довеждащ транспорт бил той трамваи,тролейбуси или автобуси към тези спирки където няма такъв или е слабо функциониращ.Няма ка да се разчита на исторически изграденият такъв

5

Анонимен

преди 4 години

Само мрънкала тука! За 1-2 месеца закъснение мрънкат. Това е сериозен проект съпътставн от много проблеми при строежа. Но явно са ви разглезили защото за предишните етапи приключваха навреме или дори малко по-рано.

4

Анонимен

преди 4 години

Метро, та метро... пръчките от общината закриха и съсипаха линиите на градския транспорт заради тъпоумие... в момента метрото е най-кошмарния транспорт за придвижване... сутрин и вечер претъпкано до смърт... и лошото е, че за определени райони няма друг алтернативен транспорт.

3

Анонимен

преди 4 години

УжасТ!

2

..

преди 4 години

Не бързайте де, зор няма. Като наближат някакви избори ще пуснат линията. А след изборите ще я затворят за ремонт.

1

Анонимен

преди 4 години

През лятото ще бъдат пуснати тези 4 в посока Овча Купал. Ама защо за пореден път никой не знае кога ще пуснат първите от Красно село, до Тетър София? Дали и те няма да бъдат отложени за пореден път? Трябваше да са готови в началото на септември