22

Анонимен

преди 4 години

Forca Portugal! Най-яката страна!

21

летецвсемпиздец

преди 4 години

Браво!!! Обичам румънска мишена!!!

20

АМАН от ГЕРБ

преди 4 години

ПОдставени на власт в София са зобени с наркотици тип ШИРОКИ ПРЪСТИ>Договориха покупката на осем самолетчета за поне 4 000 000 000 живи кървави лева още неограбени от бедния български народ.По 500 000 000 за всяко самолетче претъпкано с опасно вредна вкл анти климатична техника/zasega засечени Black death activators с обсег до 130 км от летящия самолет/данните са от предоставени снимки.

19

Анонимен

преди 4 години

Xaxaxa..5 rumania i 8 bylgaria ,mnogo ste silni bre,kak ste ro pretarpite?

18

Анонимен

преди 4 години

Супер!Румънците ни пазят от север с F16!Македонците от запад ( с нашите танкове ).Турците ни пазят от юг с C400.Руснаците ни пазят с атомни подводници от изток.

17

Боби

преди 4 години

Ех ЕКСПЕРТИИФ-16 е БУТИКОВ САМОЛЕТ - Да натъпкан е със супер електроника, но за нашите условия просто е ненужен1. Ф-16(Голямата прахосмукачка) може да се базира само на големи авиобази(В БГ само Графа за сега)2. Нашите Ф-16(и Румънските) нямат спирачен парашут(Версия за Норвегия и северни страни) а имат аварийна спирачна кука - Летището трябва да има Аварийна спирачна система и Много Дълга ПистаДо тук спирамВсе едно за полицията при нашите пътища да вземем 8 Ламборджини ръчно изработени

16

Том Круз от БГ

преди 4 години

Ша играем Топ Гън със съседите, супер.

15

Анонимен

преди 4 години

Тия па, втора употреба; и от португалци! Че те ще са направо за скрап!

14

Анонимен

преди 4 години

Петият самолет щял да пристигне чак 2021г.Явно е по-новичък и португалците ще го използват докато не започнат да падат ламарините!Много добре направихме ,че взимане чисто нови ,а не втора и трета употреба!

13

Наблюдател

преди 4 години

Тъкмо да ги купим и румънците ни ги взеха под носа.

12

Зозо

преди 4 години

А, забраних пак да честитя Варна НАТО-вска база на всички ***-атакисти-путинисти-доганисти :))))))))))))))))))))))))))))) И ракетите на Шабла!!!Ай честито!!! и друг път с батко ви Зозо да не спорите :)))))))))))))))))

11

Калеко Алеко

преди 4 години

България постъпи правилно, закупува нови изтребители, които са инвестиция за 30 години напред, при това нашите самолети са от най-ново поколение ... След първите 8 ще бъдат закупени още толкова, като ще бъдат и на по ниска цена, защото в парите за първата партида влиза и допълнително обурудване за наземните съоръжения, тренажори и т.н.

10

Зозо

преди 4 години

Хахахахаааа, айде комунягиииииии-путинисти-атакисти, това е вашата статия :)))))))))))Ай поплачете си.... напраскайте си 2956 еднакви коментара :))))))))))))))Само да напомня: Самолетът Ф-16, Белене и тръба за Сърбия ЙОК!!!!!!!!!!!!Важното е, че гладът и лабутят продължават :)))))))))))))))))))))

9

България в НАТО и ЕС

преди 4 години

Искам да питам с тези F16 може ли да се бомбардират и русофили защото трябва да се вземат мерки срещу тези национални предатели?

8

Анонимен

преди 4 години

Всички бивши страни от соц лагера трябва са се въоръжават срещу агресивна Русия.

7

западняк европеец

преди 4 години

С един Ф16 могат да се опукат 20-30 Су-чки заедно с пилотите. Това е добра новина, всеки заземен *** е радост за НАТО-вските ми уши

6

Анонимен

преди 4 години

Нормално, Империята на злото прегрупира марионетките си след като Турция бавно, но сигурно напуска сферата им на влияние. Сега на България и Румъния се пада честа да бъдат границата на т.н. антируски периметър в Източна Европа като за целта марионетните нелегитимни правилтества подписват секретни договори за военни бази и насищат териториите си с чуждестранни военнослужещи и техника. Не бих се учудил ако на територията на България има дори американско ядрено оръжие....

5

Тиквоча

преди 4 години

До KMви купи 8 3-та ръка Ф16 за 2 милиарда долара - около 3 пъти по-скупо отколкото струват новите Ф16т.н. Народно Събрания гласува тази т.н. "сделка" единодушно

4

KM

преди 4 години

А България даде 2,5 милиарда, богата държава сме явно

3

Анонимен

преди 4 години

Русофилите да заповядат и да коментират!Преди лягане ще проверя какво са казвали.