14

Щерю

преди 4 години

Жадни ходят - вода газя...

13

Анонимен

преди 4 години

кой отклонява водата трябва да се разбере, за мен е ясно че ако не си човек на управляващите, няма как да крадеш вода безнаказано, няма и да се разбере... може би за някоя часна ВЕЦ?...

12

Здравеняк

преди 4 години

Майната им на всички фашистки ***

11

ДА

преди 4 години

Това е социализма . . . и до сега ! Гласувайте за държавния социализъм !

10

Будинов

преди 4 години

И Д.Тръмп да бяха избрали е все тая.Не съм фен на *** но водата не изчезна на 18.11.19 а доста преди това така че да търсят виновни от предишните ***..

9

Пешо

преди 4 години

Гласувахте за кмет комунист - търпете си водния режим!

8

Радослав

преди 4 години

В цяла България е така, всичко е от царско време, комунопитеците го пребоядисаха, а наследниците им от Младежкото БКП (ГРОБ) даже и да го пребоядисат не искат! Системи на по 60-100г. е нормално да започнат да се разпадат. След някоя друга година и панелките ги чака същото, а тогава какво ще стане не ми се мисли! Теч на водата е сериозен проблем, но когато блоковете почнат да падат ще настане катаклизъм! А за това никои не мисли в управлението, за тях важно е само да се гепа!

7

Гашо

преди 4 години

Те сами си начертаха пътя кат гласуваха за червените кхмери. Сега да търсят Корнелия да им опитай тръбите и да докара вода

6

Анонимен

преди 4 години

До ПрофесорНали те разконспирирах по една дума, че си във възраст, в която е срамно да се изказваш там, дето пишат чичковците! Професор! Айно! Комунистите направиха град от една паланка, ама след тях демократите нищо, освен да краднат, не правеха!

5

..

преди 4 години

Те си го казаха, 70% от подадената вода по тръбите се губи... течове, кражби...Да не мислите, че в другите градове е по-различно? Същото е, само дето те засега имат вода и затова не са изревали.

4

Анонимен

преди 4 години

До Митко 21 смКоолко си умен! С това чело 21 см!

3

боян

преди 4 години

водопреносната мрежа на перник не е подменяна от десетилетия и е напълно естествено, след спиране на водата, при пускането й тръбите, колекторите и компенсаторите да не издържат на налягането и да се пръскат поради амортизация. а за да оправят течовете и да обновят мрежата от ВиК, целият град ще бъде разровен и ще прилича на бойно поле. горките перничани, ду*е да им е яко в следващите няколко години

2

Митко 21 см

преди 4 години

Стига а сте ни занимавали с Тея перничани. Не е политкоректно. Пишете нещо за Гери Никол, тита, мита и венци венц

1

Анонимен

преди 4 години

Вода гази, жаден ходи! - положението в територията наречена България, която липсва всякъв смисъл и е изчерпана от съдържание! Една система не функционира поне малко в услуга на хората!