15

Анонимен

преди 4 години

Много е тъжно да си идат така млади хора и да се затрият цели семейства.

14

ПроСоТо

преди 4 години

та ние не изпитваме жал и към себе си!..Ако имахме капка жал ,нямаше да се оставим тотално ДЕГРАДИРАЛИ,брутални ,крадливи и манипулативни същества да дърпат конците на Територията ни..

13

ПроСоТо

преди 4 години

До 10,знаеш ли защо от край време ни наричат "диваци и варвари"?..Ще ти кажа,но преди това:-Знаеш ли какво отличава човека от животните?..-Не,не е възможността да "общуваме",защото и много други видове го правят без да имат азбука и писменост!..Разликата е в това,че в човека са заложени съпричастност,съжаление,разбиране,жал,милост,състрадание..НЯМА животно,което да изпитва жал към жертвата си!..Ние,българите ,също..Тия гени ни липсват..За това сме "диваци и варвари"

12

ПроСоТо

преди 4 години

До 10,тогава не ги сравнявай!"Различни" са,защото ТИ не си брата на Кристи..Ако беше,май щеше по друг начин да мучиш..И да,едното е ЕСТЕСТВЕНА кончина на човек,който си е поживял като царче...Другото е НАСИЛСТВЕНА,жестока смърт на лице,пред което е бил Живота,но му е отнет по тоя нелеп начин...та айде не мучи много..

11

10,

преди 4 години

Ти не си ПроСоТо, а ПроСтоТо.Едното и другото са различни неща и няма какво да ги сравнява един едър рогат ***.

10

ПроСоТо

преди 4 години

трагедия!..Истинска трагедия!..а некои ронят фалшиви сълзи за некой си,който доживял до 77 г. и цял живот е бил "любимец на Съдбата"....ей това е един от аспектите на ФАЛША в живота ни..

9

Анонимен

преди 4 години

100 000 са парите, които църквата изкарва ДНЕВНО от билетчета за вход във Ватикана........Да, интересно. А Израел колко пари прати? А Турция? Главното мюфтийство?Наивно е да припирате, че папата пратил малко пари на ислямчyгите, при все че другите - дори тези от същата религия се правят на неразбрали. Съвсем се оевропейчихте!

8

до 7

преди 4 години

Нпукано е поради технологията,матриялите,икономиите и майсторите.Застраховайте и се молете на Господ да не спите докато тръсне!

7

Анонимен

преди 4 години

новото строителство е ужас.напукано още преди земетръс

6

Силвана

преди 4 години

100 000 са парите, които църквата изкарва ДНЕВНО от билетчета за вход във Ватикана.смешни са..

5

Анонимен

преди 4 години

Исках да напиша папата, но и папара става... малко като попарите дето ги дроби

4

Анонимен

преди 4 години

И на други места стават тежки земетресения и катаклизми,но при тях не срещаме имената нито на Сорос нито на папара.От това се подразбира кой имаше интерес от създаване на албанско Косово.

3

Анонимен

преди 4 години

До Сръбска ГордостГотви се окупация и на Албания.И какво са ти виновни албанците от Албания,бе?Те вашите сръбски албанци от Сърбия ви насадиха така.

2

Анонимен

преди 4 години

Моите съболезнования.

1

КС

преди 4 години

Бог да прости всички жертви на земетресението.