17

Анонимен

преди 4 години

До 16Мерси! Има логика.

16

До 13

преди 4 години

Вариант 1 сменяме с превозвач от Германия, Испания (ggbg, gabco) има доста. Вариант 2, което и ще се случи, всичко си остава постарому, защото остават в ЕИО. Никакъв проблем.

15

slang

преди 4 години

Криси Табачка и Боряна Павлова да преговорят правопис и граматика. Срамота, че се пишат журналистки."Има срок, който в повечето случай е 60 дни""Всички сме гледали и сме се смели..." Пунктуацията няма да коментирам изобщо - резил.

14

ЧЕРНА ДУПКА

преди 4 години

има онлайн магазин всичко се поръчва от алиекспреса и се печели 20лв на всеки 100 оборот нищо работа клик клик и айде в еконт

13

Capital

преди 4 години

До 8А след Брекзит какво правим?

12

do 5

преди 4 години

До до 5Как?

11

Бате Гойко

преди 4 години

Миналата година на 11.11, Aliexpress(Alibaba), продаде стока за 1 милиард $, в рамките на 90 секунди, на такива, дето "печелят" от Aliexpress.

10

от сидниАав$тралия

преди 4 години

а сега да ви светна и как да "спестите" пари от Амазона? Купувам си памет Трансенд, работи 3 месеца и контролера й се прецака и повече не иска да записва. Може само да чете. Обаче уж имам гаранция 2 години. Пазя фактурата, и опаковката. И пиша на амазона, къде и как да върна паметта, намирам се в Сидни, сервиз в Оз има ли или да ви я пращам... И всеки път ми ОТГОВАРЯ РОБОТ! Не човек а РОБОТ! Някакви нонсенс, аз го питам как да се възползвам от гаранцията ми той отговаря нещо несвързано! Изгорех

9

от сидниАав$тралия

преди 4 години

Как да спестите от Алиекспес ли? Ами аз съм спестил много пари от Алиекспреса. Как ли?Ами като не пазарувам вече от там! "Спестявайте" и вие пари като менА да ви кажа и как да загубите пари от Алиекспреса? Трябва да знаете само че ще загубите всеки диспут ако продавача покаже тракинг че ви е пратил продукта. Тва е! Без значение че НЕ Е ДОШЪЛ, или е дошъл счупен, или се окаже че е няква фалшива имитация, или че не работи или е леко различен от това на снимките. В всяка ситуация сте ПРЕЦАКАН ВИЕ

8

до 5

преди 4 години

Не поръчвай ДО България. Поръчвам до превозвач в UK от Китай. Първо всичко пристига за максимум 2 седмици, после идва до България за 3 дни. Второ проблем с митници имам в един от 100 случая. И да има нещо на митница, освобождава се за минути онлайн. Базирано на опит от над 10000 поръчки.

7

Анонимен

преди 4 години

Пазарувам от 15 години от Китай- AliExpress, BangGood, Gearbest. Като сложим в списъка и Amazon, Newegg, Ebay и каквото се сети човек. Годишният оборот на кредитната ми карта е шестцифрен и имам хиляди покупки. Кешбекът ми за миналата година е 4000лв.. По-глупаво написана статия не бях чел, наистина. Написана е за хора от третия свят, които нямат никаква идея къде се намират. За съжаление, 80% от населението на България е тотална нула откъм интернет култура. Няма и финансова култура грам.

6

Чича Ви Митко

преди 4 години

До House M.D.Ми примерно може да спечелиш спестени нерви ;)Не се печелят само пари. Печелят се: доверие, приятели, спестени нерви и т.н.

5

Анонимен

преди 4 години

Много често се е случвало БЪЛГАРСКИ ПОЩИ да не ме уведомят за пристигнала пратка и тя сътветно поема по обратния път.. Това е проблема!

4

House M.D.

преди 4 години

От статията не става ясно как да спечелим.

3

Алокакси

преди 4 години

Аз не успях да намеря никакви реални оферти днес. Ако някой е открил да каже продукт и цена. Мерси.

2

Ром"с

преди 4 години

"Има и таквиз които ще се опитат да ви излъжат"След като се опитат да ви излъжат и има някакъв определен диспут към доставчика,то той се сваля от платформата ,а никой не иска да бъде свален .... . Има търговска заблуда за шарани ,но това е друга тема и очаквания голями от покупателите.Но има правило,дрехи и обувки не се купуват онлайн и дали ще е Али или друга фирма -типа адидас да речем...не се купува итова -да не би има след това рев -излъгаха ме ... .

1

Сп???нс

преди 4 години

от един китайски магазин постоянно ми пращат купони на различна стойност, из ония дни купих 10м лента с LED лампички за 6,99? с отстъпка от 4,99? - не че ми трябват много спешно , но реших че за 3,59? с доставката си е оферта