12

Роуз от Таласъми ООД

преди 4 години

До АнонименТази високо взривоопасна смес се нарича ВЧГП -всепоглъщаща човешка глупост на пушача.

11

Анонимен

преди 4 години

30 години съм работил с кислородни бутилки и главно аз ги свързвах със системата. Винаги трябва да се помни, че в близост до кислорада не трябва да има никакви масла - минерални, от биологичен произход! Вниманието е гаранция за безопасност! Само колко оксиженисти всекидневно работят с кислород под налягане! Ама внимават и са живи, не съм чувал за аварии при професионални заварчици. Случилото не е от цигара!

10

Кой каквото и да каз

преди 4 години

Независимо кой какво мисли по въпроса,но днес нито един болен нямаше желание да пуши в близост до кислородната инсталация.До вчера под надписите ,, Пушенето в болницата забранено,, санитарите намираха поне по една от онези отвратителни чашки с вода с потопени 1-2 жълто-кафяви фаса вътре,която с примирение пред упоритостта на анонимния пушач изхвърляха.Ще видим докога ще има възпиращ ефект тази трагедия.

9

Анонимен

преди 4 години

На някой болен може да са му донесли дамаджана със силна ракия.

8

Анонимен

преди 4 години

На времето на въпроса какво де направим ако избухне бутилка с аргон, учителя каза, "Ако това се случи не е ваш проблем, проблемът ще е за пожарникарите дето ще ни събират в радиус от 100-150 метра.

7

бай Иван?

преди 4 години

Комисарят се приближава към причината.Преди години младеж приливал краден бензин в дома си.Но,имаше режим на тока и няма осветление.Запалил газена лампа и от високата концентрация на изпарение,последва взрив.Плочата на панелката на тавана се напука,а младежа си сряза сухожилията и вената на ръката от стъклата на вратата.По голямо количество медицински спирт ползвал ли се е в болничната стая?При включване на лампа от ключ,винаги има искра,когато има консуматор- лампата.Дериватите ще бъдат установ

6

Tangra

преди 4 години

Да не е някой от загиналите пострадалите в Арсенал?

5

ай сиктир

преди 4 години

Ясно е, че причината трябва да разбере, но да не изкарат някой от двамата загинали за виновен те като, че ли са най-удобни.

4

Хралупкова

преди 4 години

Това не е ли диверсия ? Системно се работи за ликвидация на малкото останали работещи институции. Защо ? Поради некадърност или поради план за унищожение на българите ? Знаещите да кажат.

3

висок

преди 4 години

До Анонимен Неграмотността не е порок, лекува се! Стаята е с повишено сдържание на кислород, заради пациентите!!! Ха сега си спомни какво учи за кислородната среда...

2

Анонимен

преди 4 години

Спирт?

1

Анонимен

преди 4 години

Излиза, че не сме в Пирогов, а в орйжеен завод? Трябва ли въобще дя се говори зя запалителна смес в болница, където лежат стотици болни хора? Хайде обяснете каква е тази смес или ни хванахте за канарчета.