7

Анонимен

преди 4 години

стани стани юнак балкански от сън дълбок се събуди събуди се три дни покъсно

6

Анонимен

преди 4 години

Нашата помощ за албанската мафия трябва да е само с ковчези.

5

Анонимен

преди 4 години

Преди години в Спитак, Армения стана страшно земетресение с много жертви. Тогава НР България веднага изпрати самолет с екип от спасители от ПСС с кучета и те успяха да спасят хора. После събирахме и изпратихме дрехи и играчки за пострадалите. Сега щели да питат! Вече нашите трябваше да са там като румънците и италианците!

4

Тръба

преди 4 години

Освен това сме под постоянното въздействие на постоянно променящи се гравитационни полета в зависимост покрай какви по размер и плътност космически тела преминаваме. Има още безброй фактори оказващи влияние на посока и скорост. Та пътуването ни си е баш насам-натам! Примитивни варвари купуващи акцизните бензини на Тиквата, моля да не ме "образоват"!

3

Тръба

преди 4 години

Хихихи, да ти чiшкам на жалкото "образование"! На оная *** по география тоже. Абсолютно всичко, с което са ни облъчвали не е вярно. Та въртенето на Земята в стационарен кръг около Слънцето е само едно от тях. Истината е, че пътуването не е в кръг, а в спирала. Планетата ни се върти около себе си, около Слънце-то, около черната дупка в центъра на галактика Млечен път, около черната дупка в центъра на вселената, която вселена пък се разширява.

2

до тръба

преди 4 години

Айде сега леко да се върнеш в 5ти клас и там има един предмет География. И да бях на мястото на учителката ти, щях да съм ти избила зъбите още тогава. И Земята не се движи насам-натам из космоса, бе ***. Нарича се орбита.

1

Анонимен

преди 4 години

Преди 20 години изпратихме ли хуманитарна помощ за съседите си сърби?Или те ни продаваха зърно, защото нашето от резерва го експортираха?