6

Някой

преди 4 години

Имаше един случай, преди седмица.Прасето, е умряло от старост, вземат се проби и от едната лаборатория казаха няма проблем, но от другата в София изпратиха отговор, че е чумаво.А третата лаборатория, която е в чужбина даде отрицателен резултат.А сега къжете, кой и защо така?И защо, когато има зараза не е поголвна, а тук едно там, едно на майна си Райна едно на пичка си лелина.При положение, че една сюрия, е от няколко животни, не може едно само да е болно, а другите да са ок.

5

Някой

преди 4 години

Имаше един случай, преди седмица.Прасето, е умряло от старост, вземат се проби и от едната лаборатория казаха няма проблем, но от другата в София изпратиха отговор, че е чумаво.А третата лаборатория, която е в чужбина даде отрицателен резултат.А сега къжете, кой и защо така?И защо, когато има зараза не е поголвна, а тук едно там едно, на майна си Райна едно.При положение, че една сюрия, е от няколко животни, не може едно само да е болно, а другите да са ок.

4

Анонимен

преди 4 години

Много ми е интересно защо тези чумави диви прасета се въртят само в бедните и корумпирани източноевропейски страни като България и Румъния, но не смеят да прескочат до богатите и развити Германия, Дания, Франция и т.н. Даже в Полша има, а в Дойчланд няма! Наистина защо никой зоолог до сега не се е запитал на какво се дължи този феномен!?

3

Анонимен

преди 4 години

Местните избори минаха и гербавата чума се развихри отново с пълна сила. А преди това нямаше нито един случай от лятото насам!

2

Анонимен

преди 4 години

За пръв път чувам за доброволно унищожени прасета.

1

муспи

преди 4 години

Чумата по свинете се прави от евреите, те в средновековието са хвърляли в кладенците чумаво месо, - нищо ново под слънцето особено за тях умствено непълноценните и тромави азербайджано-тюркски.