9

До 7 Анонимен

преди 4 години

Къде слагаш хипертониците за напълно безплатни лекарства. С Протокол и напълно безплатни са само животоспасяващите инсулина за диабетиците и медикаментите за поддържаща терапия на шизофрениците, които също са животоспасяващи. Ти ли сложи минуса на коментар 2 ?!

8

Мафия

преди 4 години

Тази практика съществува масово в психодиспансерите, прикривана от прокуратурата/съда! Чак сега ли започнаха да излизат доказателства за конкретни лица ?!! Бях свидетел как здрави или нямащи нищо общо със заболяване, налагащо принудително лечение в психиатрия хора, бяха вкарвани чрез уговорени м/у психиатри и съдии съдебни дела , по клевети на техни близки, с които лицата са имали частен конфликт.Пишеха им стандартната диагноза паран. шизофрения, теглеха пари от касата, а на хората подхвърляха евтини отрови, с които ги осакатяваха. Солиан, Халоперидол... Топалова от Пловдивския психо

7

Анонимен

преди 4 години

Не разбирам - тя ги изписва, а кой ги купува? Да не би на някои лекари да дават лекарства за диспансеризираните им пациенти? Ако е така защо на хипертониците не се дават безплатно? Изобщо някой от систвмата може ли да внесе яснота?

6

Ердинч Ахмедов

преди 4 години

Като пациенти,как да ги намерим истинските лекари,такива лесно ги откриваме.Те не са едим или двама.Кажат ли здравната каса беше до тук...............,номерът е ясен!!!!!

5

Ф.С.В.

преди 4 години

Мда!! Ето затова в НЗОК да има и 20 милиарда лева- То това е чувал с хиляди дупки!! След като една никаква си лекарка е успяла да ОТКРАДНЕ 500 000 лв - То представете си за какви грабежи говорим - ами частните клиники с фиктивни пациенти?? Някои хора вече имат по 100-200 мил лева от измами с НЗОК!

4

Анонимен

преди 4 години

Fake news. Nema fakti.

3

Анонимен

преди 4 години

има една единствена причина тук а за всички подобни деяния - Алчността - качество на човека което прави всички бели!

2

Ами ТЕЛК-овете ?

преди 4 години

Страшна диагноза, особено така наречената злокачествената шизофрения, която се развива в юношеството. Страданията са като от мозъчен тумор. Но ТЕЛК-овете не им дават проценти увреждания и болните остават без инвалидни пенсии. Щом са без пенсии няма кой да им плаща здравните осигуровки. А останат ли без здравни осигуровки не могат да си получат безплатно лекарства с Протокол, а те са много скъпи. Може да ги е предоставяла на болни, които не могат да си ги позволят, а се нуждаят от тях.

1

Анонимен

преди 4 години

Те ГЕРБ ако тръгнат да контролират всички лекари,Затворите ще се напълнят ще има кой да лекува ромските босове в затвора.Няма затвори да стигнат.ГЕРБ мълчи да не останем без здравеопазване.