58

Ива

преди 4 години

"Според него либералната ценностна система".. "ВЕРВАЙТЕ МИ!!" - човека.. и тоя глобалист... - е баш либералната система ни разрушава страните и ни залива с араби и не гр и.Незнам колко по-добре ще е след промяната, но трябва промяна - вън либералите.Само се огледайт ко става в Швеция и Западна Европа..

57

Анонимен

преди 4 години

До АнонименАМЕРИКА Е ВЕЧЕ ТУК! И БИЕ ВСИЧКО МРЪСНО ОТ МИНАЛОТО

56

Анонимен

преди 4 години

" Кондукторе". Същото важи и за американофилите. Бегом за Америка щом много ви "впеяетлява" и ви е мила! Ние сме българи и не се продаваме! Оставаме си тук! -:)

55

Анонимен

преди 4 години

До ЛИВ..59Я престани да лъжеш...........ти си пиш-ле-гар, който сигурно и 20 няма, и няма КАК ДА "ПОМНИШ УСПЕХИТЕ НИ ПРЕДИ 1989"! А че си недорас-ляк се познава и по това, че не само не помниш, ами и НИЩО НЕ ЗНАЕШ! Защото усърдно скриват каква развита индустриална страна бяхме, а се превърнахме в ба-на-нова република! А не говорят, ЗАЩОТО ГИ Е СРАМ!!!!!!!!!!!! И след някоя и друга година ще проклинат тия години на "прехода", като най-кошмарните в нашата история!

54

Анонимен

преди 4 години

България няма нужда от смотан цар.

53

Анонимен

преди 4 години

ТОЯ КРИВОНОС МИРИЗЛИВЕЦ ВЕЧЕ НЯМА ШАНС. ЗАПАДА ПРЕСТАНА ДА ВЯРВА НА БГ НЕСРЕТНИЦИ И ВЗЕ НЕЩАТА В СВОИ РЪЦЕ. ДА ВНИМАВА КАКВО ПЛЯМПА ДА НЕ ИДЕ ПРИ ТЕЙКО СИ.

52

кондуктор

преди 4 години

Който иска Русия и Евразия....ей ги там...Самолетите за Москва излитат и... от София.

51

Анонимен

преди 4 години

всяко руско семейство имаше ежедневно на трапезата си български консервирани домати и лютеница------ Искаш да си роб, който произвежда домати за руските пияници ли? Кой те е спрял и сега да го правиш?

50

ЛИВ..

преди 4 години

56-ти. Престани да лъжеш.Помним нашите ,,успехи" прди 1989г.

49

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"За Русия също сме втора категория хора."----А освен за Русия, за кои други също сме втора категория хора?

48

Анонимен

преди 4 години

Русия беше огромен пазар за българските стоки. Имаше работа за всеко, а всяко руско семейство имаше ежедневно на трапезата си български консервирани домати и лютеница. Днес всичко внасяма от Запада, в Бъглгария безработицата реално е над 30%, нищо не се произвежда, а ако добавим и 3те милиона миячи на улици по света за които няма работа в България, процента на безработицате става над 80%. Всичко се внася, нищо не произвеждаме. Толкова за 30 години демокрация, и още много ще види българина.

47

Анонимен

преди 4 години

Русия отписва над 20 милиарда долара дълг на страни от Африка.

46

Анонимен

преди 4 години

Русия е на път към независимост от щатския долар, пише френското издание Les Echos. Русия започна да изоставя американската валута преди пет години, през 2014 г. Не само Русия намалява дела на долара в резервите си, много други страни правят това, както е видно от световната статистика на МВФ.

45

Анонимен

преди 4 години

За Русия също сме втора категория хора. За Русия държави като Беларус, Украйна и България не съществуват. За Путин това са си васални територии които нямат право на самостоятелна вътрешна или външна политика. Кога най-накрая русофилите ще проумеят, че понятието славянско братство е лъжа изобретена от Русия? Когато българската армия е на турската граница 1885-та година Сърбия ни напада. Когато Украйна 2014 е в политическа криза, Русия си взима Крим. Егаси братството егаси чудото.

44

Анонимен

преди 4 години

От 50 и държава управлявана от мафиоти като България.Ако това трябва са стане в цяла Европа то тя ще заприлича на африкански ***, именно на това прилича България в момента де.Но това е малкия проблем.Европа на парчета командвани от външни сили е същото като Близкия изток.Това би било ад.

43

Анонимен

преди 4 години

До 48 мнението му по принцип е вярно, макар че след всичките му простотии ме вбесява.Ти си прав също 48 да точно така Европа без Америка защото Америка е именно една от тези сили които ще се радват да видят Европа на парчета и да си правят от европейските държави локални колонии.Що се отнася за либералните ценности ако под това разбира класическия либерализъм който просто утвърждава че не трябва да има диктатури и роби да така е но ако има предвид неолиберализма не това е див капитализъм и

42

Некомпетентен си

преди 4 години

До До 33Отваряй книжки и чети. В изказването ти има тооолкова много принципни грешки, че няма как да се обяснат в един пост.Лявата политика е лява политика. Дясната политика е дясна политика. Отваряй там уикипедия, ако нямаш друго, и чети кое какво е.

41

До Царска особа

преди 4 години

Царската особа, се обособява като мияч на чинии в Чикаго, оттам вряка и му е през оная работа за България, ама злобее.

40

До 33

преди 4 години

Ти знаеш ли как се определя едно правителство ляво или дясно? Ако предположим, че дясно е анархия, ляво ред и дисциплина. То либерализмът е дясно, защото иска свобода и по-слабо правителство. Едно царство по принцип е абсолютно (било), това властта е само в един човек, който може да прави каквото си поиска.Значи е ляво.

39

До 39

преди 4 години

А, значи руснаците не ни използваха за пазар? Ако не бяхме ние ( варшавския договор ), кой щеше да им купува колите и телевизорите? Ами оръжията?