24

Зозотаковец -

преди 4 години

до "зозо" : А ти ПАК си оставаш ЛЪЖЕЦ от най-ниска проба.

23

муспи

преди 4 години

Холокоста е най доходния гешефт на световното еврейство. Това дето Германия на първо време се изръси с десет милиарда е само началото. Сега да кажеш че Путин е антисемит, - стоп, отричаш холокоста! Кажеш че Путин е пионка на синедриона, евреин плюс това - стооп! това е отричане на холокоста! Зад този лукав еврейски тарикатлък, много милиардния поток (всичките пари на света) продължава ди си тече. Най лесно злото владее, като издига една очевидна лъжа в култ, и абсурда не среща съпротива.

22

Анонимен

преди 4 години

интеринета е мъгла,за балами нищо повече

21

Анонимен

преди 4 години

А неоосманистите кога?

20

Нека да се чудят

преди 4 години

Нека да продължат да пълнят Европа с "бежанци" и да ги хрантутят на гърба на европейския данъкоплатец, пък после да се чудят защо се пръкнаха неонацистки групировки.Нека полицията да продължава да бъде с вързани ръце по отношение на безобразията на хрантутниците "бежанци" и местни индийци, пък после да се чудят някои защо европейците кореняци си създават нелегални въоръжени групи.

19

бай х

преди 4 години

Партизан за бой се стяга ,мята пушка на рамо ....

18

Анонимен

преди 4 години

Тва че е лъжа е твое мнение.А и кво ще направиш ще нападнеш някого ли.Дращиш в тоя форум и се правиш на умен кое било лъжа или не.И после кво?По добре се засили хубаво към някоя стена че произвеждаш СО2 ще спасиш така планетата.

17

Лъжите на века

преди 4 години

така наречения "холокост" е една от най-големите лъжи на 20ти век, съпоставима само с "кацането на ракета на НАСА на луната" преди 50 години. И двете са супер лесно доказуеми като 100% лъжи и в ерата на интернет всеки полуграмотен елемент с интернет може да го провери, но поради високия политико-икономически статус на композиралите тези лъжи елементи (едни такива, дето всеки втори е "оцелял от холокоста") хората ги е страх и си траят. Но вече се вижда светлина в тунела, много запонаха да говорят

16

Анонимен

преди 4 години

Много ми е интересно как ще воюват с Израел италианците май ще трябва да се обединят с арабите.А ми сега нали мразят арабите.Сбъркана нацистка идеология която доказано неработи.

15

Зозо

преди 4 години

До ЗозотаковецПак си остават червени фашисти, носещи сърп и чук и Сталин. Сталин е червен фашист, борещ се срещу кафевия си събрат. Путин е червен неофашист.

14

Анонимен

преди 4 години

Първата крачка към безумието е да се отрича Холокоста която довежда до втората крачка да почнат пак да бъдат нападани евреи в Европа което този път ще доведе до тотален крах на Европа.Ама то квот сам си напрайш.

13

Анонимен

преди 4 години

В бг са легални

12

"Умно

преди 4 години

село" - имаше една такава анимация от Доньо Донев: селото го налегнаха змии, и решиха да го" спасяват"от тях с таралежи... А после трябваше да се спасяват от таралежите. По-долу сор0с0идин един иска да " спасява" Европа от" нацизма" с... ислямофашисти. Душко, а от тях кой ще ни спасява? Комунистите може би? А от тях?!?!?

11

Анонимен

преди 4 години

Сорос беше прав само вкарването на мигранти щеше да спаси континента от нацизма.Сега казва че имал повече пари.Дано ги наблъска за хиляди лодки с мигранти и да запуши устите на всички с масово разселване.То е ясно че ще повикат в началото но после ще настъпи тишината.В 21 век да се занимаваме с нацизъм е смешно и жалко.

10

Зозотаковец

преди 4 години

Запаленото през 2016 на яз Копринка знаме е било СИНЬО С ЖЪЛТИ ЗВЕЗДИ. Баш"българското"!!! Далтонист (политически) ли си? Разчиташ на нечия къса памет, ама не ти се получи! По-малко от минута "сверяване" в интернет стига, за да лъсне скърпената ти с бели конци НЕ научна фантастика;-)...

9

Анонимен

преди 4 години

Новият нацизъм в Европа е доказателсво за глупостта и неадекватността на "белият" човек каквото и да значи това.Годината не е 33-та евреите си имат държава а и арабите също плюс Турция която е техен съюзник и сериозни ама много сериозни армии с които ще попилеят италианските смешници за часове както и германските.Италианската армия я знаеме клоуни пълни.Каква мафия кви 2 лева.

8

Зозо

преди 4 години

А червените фашисти от яз. Копринка кога? А вярно, Гешев идва за тях :)))))))))))))))Не може онзи руски г а л о ш да го награждават в Москва, а на язовира да палят българското знаме?!? Да горят в ада!!!

7

Анонимен

преди 4 години

19 човека срещу 100 милиона шебека в Европа. Очевидно е, че първите представляват сериозна заплаха, а вторите, както знаем, са само инженери, лекари, филолози и са твърде полезни за обществото. За холокоста препоръчвам малко онлайн рисърч.

6

Филанкешията

преди 4 години

бил отговарял за "физическото" им обучение? А за химическото - никой? Малей, тия големи аматьори бе, на фона на ислямофашистките бомбаджии са си направо ангелчета небесни...

5

спомни си кой си

преди 4 години

"Групата е била изготвила "своята вътрешна и териториална структура, символ и програма, която е открито антисемитска и отричаща Холокоста"."----------------Понятието "антисемитизъм" не съществува в реалността и е поредната изкуствено инженирана категория (подобно на "расизъм") с цел евреите да тормозят, насилват с чувство за някаква несъществуваща вина и рекетират европейците. А "холокоста" във вида в който ни е представян - 6 милиона изпепелени евреи, е 100% лъжа, която излиза наяве.