24

Анонимен

преди 4 години

И БЪЛГАРИЯ СИ ИМА ШУТА ЗЕЛЕНСКИ,А ПОЗНАЙТЕ КОЙ Е ?НИКОГА НЕ ГЛАСУВАЙТЕ ЗА НЕГО,ПОРЕДНИЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ КЛОУН ИЗВАДЕН ОТ ДЖОБА НА КАРАБАС!

23

Тони

преди 4 години

Време е да се закрива тази тоа-летна наречена украйна, измислена държава , Путин да анексира всичко и да се приключва ! Така или иначе е въпрос на време !

22

Анонимен

преди 4 години

"Булгариан таймс" -"Заради мизерия две деца се хранели с тапети в Украйна""Украинските *** разпънаха на кръст пленен донбаски опълченец и го изгориха жив (ВИДЕО 18+)"

21

Анонимен

преди 4 години

"" Не Крим,цяла Украйна е руска територия ... ""..............защо само Украйна, ... България също ... целия свят е руска територия и дори космоса също, нали така, другарю червено зомби ?Колкото до Коломойски той спаси цяла Източна Украйна от руските наемници, благодарение на него путинската зараза не се разпространи из цяла Украйна какъвто беше първоначалния план на 'загрижения' товарищ путин, който е 'загрижен' за България също. Порошенко бебе путинска пионка.

20

Пич

преди 4 години

Зеленски отдавна се злепостави. Вече на всички е ясно, че приблизва на другото джудже. Жалко, жалко за украинците. Откакто отиде да се прави на голям мъж пред украинците, които се бият за Крим, просто не искам да го чувам този предател. Същият като нашите предатели, Русия им е по-скъпа от родината. Предвиждам много скоро да го изхвърлят от президентството с камъни.

19

Mockingbird

преди 4 години

коломойски е евреин и това обяснява всичко. в Библкията са изложени всички техни способности. от братоубийство до продажба на собствения си пророк.

18

Анонимен

преди 4 години

До АнонименЖив е Коломойски

17

Анонимен

преди 4 години

"Всички говорят за този къдрокос, присмехулно усмихнат и остроезичен 56-годишен милиардер с войнствен темперамент, пише Франс прес. Западните дипломати, Международният валутен фонд и бизнес средите се питат реално или въображаемо еприсъствието му."-------------------Действително. Жив ли е Коломойша? Някой виждал ли го е наяве от около 2 години насам? Невидим ли е? Колко деликатно сте нарекли този притежател на въоръжени до зъби каратели, милиардер с войнствен темперамент.

16

Анонимен

преди 4 години

До АнонименНе Крим,цяла Украйна е руска територия,това са руснаци,самите украинци са руснаци по произход! Брат убива брата,махнете фашистките зверове от Украйна!

15

Анонимен

преди 4 години

Зеленски - обикновен клоун

14

100%

преди 4 години

Коломойски е бизнес партньорът на Зеленски, а по всичко личи, че е и негов наставник

13

Анонимен

преди 4 години

Истината е,че в Украйна се извършват страшни зверства,хора умират по най-жесток начин всекидневно,отделно са глада и мизерията,това е един ад!Трябва да се направи нещо,тези хора да заживеят нормален живот!Имам чувството,че фашизма никога не си е отивал и продължава да работи със страшна сила,по-страшна и от ВСВ,защото немците поне ги застрелваха,а сега ги измъчват непоносимо,с особена жестокост!СПРЕТЕ тоя ужас в Украйна,по дяволитв!СПРЕТЕ НАЦИЗМА,който въведохте там!

12

Анонимен

преди 4 години

Това, което се случи на Украйна за последните 8 години (не, не 5, както някои биха си казали) е само, защото там има национализъм. Именно по тази причина хазарският наместник Путин и американските хасидски евреи съзадоха хаоса там и войната. Като предупреждение срещу всяка бяла страна, която иска да е бяла, а не да е част от глобалните проекти азиатски проекти с рекламно лице евреина Дугин. Крим бил руски? Тя Русия вече не е руска, както остана за Крим, другари форумни юдофили.

11

Украйнския нефтен и

преди 4 години

газов монопол - Нафто-Газ, беше собственост на евреина Коломийски преди Порошенко да го национализира и после продаде на сина на Джо Баден за 1$ .....ясно ли ви е сега кво ще направи Коломойски след като марионетката му стана президент

10

Анонимен

преди 4 години

Крим бил руски :) Товарищи, явно сте предозирали с концентрат доставен ви от еврейските ви спонсори. Крим е бил и още е част от хазарските прокси държави, чиято съдба е винаги една - експлоатация на наивните бели хора. Руски бил ... колко път да е руски. А дано не е толкова руски, колкото донецката ви република, в която хазарите ви доведоха дори военни кадри от Израел да ви обучават главорезите. Или мислите, че всички лапат мухи и не виждат евреите закичени с георгиевски ленти.

9

Анонимен

преди 4 години

Злепоставя? Коломойски е този еврейн, който няля пари, за да може еврейнът Зеленски да стане президент. Коломойски е от котилото, от което са всички олигарси около Путин - еврейн до еврейн. Там е другарят Дугин, чито душеприказчик и спонсор е хасидския наместник Авигдор Ескин (какво арийско име, а). Всички беди за Украйна се случиха, защото там имаше и има национализъм. Та така, другари български русофили (юдофили). Само вие сте извратени до толкова, че да нямате национализъм.

8

Тенгрианин

преди 4 години

От 6-и до 10-и век Крим с изключение на крайбрежните гръцки градове е част от Велика България. Киев е по името на Кий (отлъчения) брат на кан Кубрат. В Крим (Джалда) е роден кан Испериг, основателят на Дунавска България. Киевска Рус е съществувал много преди Москалията да приеме името им. Накратко, Москалите макар да са по-силни е грехота син да посяга на баща си. И да се водят по акъла на лабътците-хазари, като е тоя индивид от снимката

7

Анонимен

преди 4 години

Специално Крим винаги си е бил руски.Руснаците живеят там от 6-ти век.А за нация украинци никой не беше чувал преди 30 години

6

Анонимен

преди 4 години

До vanko 7"да си върнат Крим и Донбас, които сами дадоха на Путин с простотията си"....че са прости, прости са, не те СИ ВЪРНАХА КРИМ И СЛЕД ОЩЕ МАЛКО ВРЕМЕ ЩЕ СИ ВЪРНАТ И ДОНБАС НА РУСИЯ, ЗАЩОТО СА СИ РУСКИ! И още имат да връщат, чак до Киев! Виж, галицията не им трябва. Тия австро-унгарски губернии ВЪОБЩЕ НЕ СА НУЖНИ НА РУСИЯ!

5

Василев

преди 4 години

Украинските и руските олигарси по матери са евреи като Путин!!!Винаги от войната печелят банкерите и олигарсите, а пионките се избиват!!!Агент Гари Бишъп!ЦРУ!!!