14

Иф

преди 4 години

НАС,ЧЕРВЕНОТО ЗНАМЕ РОДИ! ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД ЧОВЕКА -СТЕФАН ДАНАИЛОВ!ДЪЛБОК ПОКЛОН ПРЕД БЪЛГАРСКИЯТ АЛЕН ДЕЛОН НА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА!!!

13

ВЪПРОС

преди 4 години

Димитър Маринов ???Някой гледал ли е Филм с този Човек ?

12

БРАВО

преди 4 години

Димитър Маринов се представя за По-велик от Стефан Данаилов .И вече води майсторски класове по Актьорско майсторство .Краля Умря , да живее новия Крал .Шегувам се - на този дърт артист му трябват още 1000 години за настигне Майстора - Поклон и завинаги .

11

Горан

преди 4 години

Всеки актьор си е, абе най-много му се отдават определен тип роли. Например на Васил Михайлов много му отиват роли на владетели, на войводи, на генерали... Стефан Данаилов си има също доста силни страни... Извън и настрана от На всеки километър, много му е силна ролята в Борис I последният езичник. Но той до голяма степен се доближава до човек, който може да изиграе всичко.

10

X

преди 4 години

Имали сме и по-добри актьори. Не подценявам Ламбо, но ми е леко надценен/нагласен/.

9

Горан

преди 4 години

Димитър Маринов спечели оскар, отвъд океана... Аз лично, не съм безкрайно впечатлен от него, но все си е постижение, де...

8

???

преди 4 години

А кой е Димитър Маринов?За пръв път чувам за него.

7

Русия

преди 4 години

Туй "пипналия оскар" на всяко интервю си прай риклама...колко е велик.

6

И

преди 4 години

да. Прав си много не искаха да стават членове. Аз си признавам без бой, че опитах, на което получих отговор : КОЙ, ти - член на партията !?! Защо ли - ами слушах Битълс и Висоцки. Това е. И вярвай ми не съжалявам за което. Съжалявам, че се унижищ да питам изобщо.

5

да 4

преди 4 години

Септември 1989 изучавах точно политикономия на социализма, предишната - на капитализма. Е, предишната беше ясно, разбрано, логично, а м.ноември 89-та година г-жата влезе и ни каза че НЕ ЗНАЕ КАКВО ДА НИ ПРЕПОДАВА по политикономия на социализма, защото при социализма работната сила не е стока, но не е вярно. Ха-ха-ха. Без коментар. Всичко, което можеха бяха изкривили успоредно на правата политика на партията.

4

Анонимен

преди 4 години

До Е НЕ За тия които са преподавали ПОЛИТИКОНОМИЯ на СОЦИАЛИЗЪМА , ли говориш?Че нещо не можах да схвана. Те не са искали но само и само да са преподаватели, за пълнили главите на горките студенти с глупости.Да така е, който не беше в партията, не можеше да постигне нещо, но има и такива хора, които даже и заради това не влязоха в БКП. Когато майка ми каза, че ще става партиен член, баща ми и каза-събирай си багажа и навън на пейките или при партийния секретар.Не беше 89г. Беше 1979г.

3

Даааа

преди 4 години

А Стефчо винаги си е бил комунистче, баща му също и така.................... Закалка...... Та така - поради това не се налага да се ПРЕБОЯДИСВА. Правилно 2.

2

Е, НЕ

преди 4 години

Само той не се "пребоядисал". Ами има един момент, който удобно се пропуска, а именно - много от тогавашните КОМУНИСТИ, изобщо, ама изобщо не са искали да са такива, дори напротив. Става обаче. Защо ли ? Ами много просто - НЕ СИ ЛИ ЧЛЕН НА ТАЗИ Т.Н. ПАРТИЯ ИЛИ ПОНЕ НА О Ф си тоталн извън всичко - образованине, кариера и т.н. и т.н. Дали избирателните ви мозъци ще го разберат така казано. И след 1989 година всички тези просто станаха, такива к а квито са. Писна ми с тая мантра вече !!!

1

фен

преди 4 години

Деликатен и културен човек, с положителна нагласа към всички и всичко. Със сигурност ще е полезен на курсистите!