166

муспи

преди 4 години

А какво би било, ако тази дивашка страна беше силна като САЩ или Русия!!! Османската империя щеше да се възстанови от Англия до Китай, Стамбул щеше да е световна столица простряла се чак до Видин, като богатите ще живеят в зелените и планински балкани, а раята в суетнята около проливите. Турската лира ще бъде валутата на света, а над вулкана Йейлокстун ще стои на орбита атомна бомба, за да си кротува Америкка.

165

Анонимен

преди 4 години

Истината е че всичко е фалш. 20 страни, а само САЩ палащат големите пари, Само Сащ имат нужната техника. Къде е Германия Англия Испания Франция и тн. НЯМА Ги гледат си кефа.ЕС същата работа... Едните ни спират да патуваме, другите правят заводи извън ЕС... Третите се карат с четръвдите. Пълен фалш е тоя свят. Явно хората по природа не обичат да живеят спокойно. Търсят проблема и рано или късно ще ги настигне проблема.

164

Мефистофел

преди 4 години

Шашавия ам- гъл няма да спре докато не разцепи анадолската територия на 2- 3 автономни държавици под чужд контрол, явно това е мисията на живота му .!.

163

,6

преди 4 години

НАТО загуби смисъла си след първата война в залива.С основаването си с цел опазване мира и охрана от комунизма се превърна в агресор, пионка на американците.

162

Запознат

преди 4 години

Ако Турция напусне НАТО това ще бъде началото- на края на тази орг., защото и други държави ще я последват, Унгария, Франция и др.Те нямат нужда от НАТО, доказаха, че и сами могат да се пазят!

161

Какво е нато

преди 4 години

Съществуването на Гладио, отричано в продължение на десетилетия, днес официално е признато от правителствата на въвлечените западни страни. Структурата е осъдена и забранена от Европейския парламент през 1990 г.

160

Какво е нато

преди 4 години

Операция Гладио (Operation Gladio Операция Гладиус) е кодовото име на италианската тайна паравоенна организация на НАТО, замесена в терористични атаки под фалшив флаг като част от стратегията на напрежението от късните 1960-те до ранните 1980-те години. Подозирана за отговорна или поне замесена в провеждане на политически терор, атентати, политически убийства, преврати, оклеветяващи кампании и т.н Съществуването на Гладио, отричано в продължение на десетилетия, днес официално е признато от правителствата на въвлечените западни страни. Структурата е осъдена и забранена от Европейския парл

159

Анонимен

преди 4 години

Натото е терористична организация, която даже няма механизъм за напускане или изгонване.

158

Анонимен

преди 4 години

Ами вън от НАТО. Стоп на свободната търговия с ЕС и готово. Те сами ще си го обесят.

157

Анонимен

преди 4 години

До Боби (122)Отговор на професионалист. Благодаря!

156

Анонимен

преди 4 години

А поммаците какви са?

155

Анонимен

преди 4 години

"Населеният някога от българи (траки) Анадол го пиши бегал."Голяма си смешка. Траки не означава българи. Нито пък българи означава траки. Траките дори и не са подозирали, че ще дойдат тюркски народи от средна азия, наречени по-късно някои от тях българи.

154

Анонимен

преди 4 години

"диваци - това значи тюрк на иврит"Пълни глупости.

153

Анонимен

преди 4 години

"Споменете нещо и за 35 милионното турско население в Иран."Да... 500 милионното!

152

Анонимен

преди 4 години

Турците наистина напреднаха доста за подчовешка раса...

151

100%TURK

преди 4 години

Онзи ден завършиха изпитателните тестове на Bozdoğan .....100% турско оръжие......Меркел и Макрон вият на умряло......

150

emerging, a?

преди 4 години

в задатлантическата територия говорят за emering nations..emerging, ама само в главите на тесногърдите.Кви emerging са ви хилядолетните нации - българи, индийци, китайци, франки и др. бе!!!Ей ви едни emerging как си пазят интереса.

149

Бай Х

преди 4 години

Споменете нещо и за 35 милионното турско население в Иран.

148

13

преди 4 години

Турция удари по масата защото има армия и техника, с които да се защитава. Щом прави нещо което е вредно за евреите и интересите им от възраждане на ИД и тероризма, това е много добре, защото е полезно за всички останали държави по света, дори да е само косвено. А Баце къде удари, удари си главата под масата докато беше при Тръмп. Не търсете грешките на Турция, защото дори със санкции си е много добре. А в половин България няма вода. Дори Турция да излезе от НАТО водата няма да дойде.

147

Анонимен

преди 4 години

Напълно съгласен с 161.И аз съм българин, ама щом сме се навели до палците, какво очаквате......