16

Анонимен

преди 4 години

А наскоро доказаха че 200мл твърд алкохол 3-4 дена седмично за година уврежда черния дроб колкото 2 месечен курс с тежки стероиди...

15

Ема до До 2

преди 4 години

Ами не знам... защо трябва да се чудиш как да се напиеш, за да се чудиш после как да изтрезнееш? Иначе и аз обичам да пия вино, но пия някоя друга чаша и си лягам. А събота и неделя две три чашки вино с хубав обяд и после следобеден сън е супер :)

14

Напитка от комбинаци

преди 4 години

"Напитка от комбинация от сирене, краставица и домати също може да облекчи симптомитe" да се чете"Напитка В комбинация СЪС САЛАТА от сирене, краставица и домати, също може да облекчи симптомите.

13

До 6

преди 4 години

Та значи тази шопска салата в твърдо състояние те кара да пиеш, пък в течно да изтрезняваш.Аз щото съм залупена и не пия, та да питам може ли да глътна ракийца с течната салата и дали ще ме хване.Мерси. Никога не е късно да стана за резил.

12

До 2

преди 4 години

И ако не се напукат подобаващо как ще се почувстват велики и ще им изчезнат комплексите.

11

Анонимен

преди 4 години

Нека някой индиец да излюска пет мастики с пет бири,пък да пие каквото си иска после!

10

Анонимен

преди 4 години

Никакъв зелен прах от Индия не бих си сложил в тялото, дори и най-якия махмурлук да имам.

9

Анонимен

преди 4 години

Тц!!!!Гореща и лютива шкембе чорба с Една (повтарям Една) изпотена бира оправя махмурлука от раз!Може и сок от кисело зеле, но аз предпочитам първият вариант!-)))))))))))

8

Един

преди 4 години

Щото не могат да анализират шкембето и зелевата чорба.

7

Е

преди 4 години

Белени домати от консерва или буркан на кубчета със зехтин, сол, чесън, магданоз и натрошено сирене - става нещо между студена супа и салата, много е свежо Научих го от една баба на село

6

КОС

преди 4 години

коз амфет бира играта и секса не спира

5

течна шопска салата

преди 4 години

Напитка от комбинация от сирене, краставица и домати също може да облекчи симптомите

4

Сериозно

преди 4 години

Все пак идат празници.Освен доказаните шкембе чорба или пилешка супа подлютени, зелев сок, кисели краставички, айрян с чесън и черен пипер.Миналата година открих плодовете. Пробвал съм: ябълки, грозде, портокали, мандарини, банани. В комбинации стават (каквото има под ръка), важно да се натъпчеш добре. Хидратират сякаш по-добре от водата и освежаването започва в процеса на ядене.

3

В.Узунов

преди 4 години

Не, клизмата най помага. Вкарвам си един виден пистолет отзад,гледам Дискавъри и пръскам над подлогата докато изтече . После пия две бързи и сън .

2

Ема

преди 4 години

Най-доброто срещу махмурлук е да не пиете алкохол :)

1

Анонимен

преди 4 години

А шкембе чорбата направо ви прави нов човек!