41

Expose The Nose

преди 4 години

До някоймалките шапчици са царе на лъжите, та това не би трябвало да те учудва ни най-малко. те излъгаха света, че Адолф Хитлер е изпепелил 6 милиона oт тях във помещенията за химическо чистене и обезпаразитяване с Циклон Бе на дрехи, та за един атентат няма да излъжат!

40

Ицхак Шломович

преди 4 години

Гоим, много нещо взехте да надигате глава! Арменка е жената! Също така: Луканов е българин, арменския геноцид е поръчан от турци, атаките от 11.09.01 бяха извършени от мюсулмани - терористи работещи за Садам (затова го махнахме), Новия Световен Ред е измислица и не съществува, а евреите са миролюбив, добър народ, винаги посрещан с любов навсякъде по света! А, и Демокрацията е прекрасна, а педофилията и содомизма са просто различна форма на сексуалност. Аи веи гоим!

39

Додо

преди 4 години

С този нос трудно ще мине дори и за арменка.

38

ГАДОРЯН

преди 4 години

Браво! Бях чел за още един арменец съветски шпионин. Не знам дали не е бил мъжа й. Но май беше друг. Но май е шпионирал Запада, а не Германия. Явно им се отдава този занаят.

37

Х

преди 4 години

Като чета глупавите и ***,лишени дори от минимум познание коментари се убеждавам как за тридесетина години голяма част от хората се опростачиха и се превърнаха в ***

36

до чичо

преди 4 години

Чиче, изглежда не знаеш кои са хамелионите сред човешката раса, народа без корени, вечните скитници и търговци. Някои се пишат арменци, други турци, трети Българи, но важното е коя религия изповядват, защото такива като теб на веремето и Луканов са го мислели за Българин, а то какво излезна... По носа ще ги познаете.

35

Анонимен

преди 4 години

Чърчил е най-големия масов убиец. Сталина пасти да яде пред него.

34

Гробокопач

преди 4 години

Па, евреи са в основата дълбок саботаж в тила на националните държави и в основата на инженирането на бъдещите конфликти, които ние, получаваме, наготово, на тепсия, бъдещите поколения и се чудим откъде ни е дошло. И тук виждаме типичното еврейско законспириране, кукувичата тактика, имплантиране в плътта на други народи и действие чрез тях към трети.

33

човек

преди 4 години

До: номер 19 (По)Не става въпрос за надхитряване. Въпросът е, че Абверът не е бил достатъчно лоялен на ефрейтора, и много евреи са били агенти на Абвера.Та това, че ефрейторът е бил заблуден всъщност е вярно, самият той е бил съгласен да вербуват евреи за агенти, като си е мислел че отиват на вражеска територия където рискуват да бъдат разкрити и убити. Само че става обратното - щом напускат Германия, те веднага се предават и така се спасяват - никой не ги е закачал.

32

някой

преди 4 години

Глyпocти. Руски измишльoтини.Няма такъв план.За това е свидетелствал лично Ото Скорцени.А той е бил американски и израелски агент.Така че явно казва истината.След конференцията, Мoлoтoв си е признал пред Хариман, американския посланик в СССР, че нямал сведения за такъв заговор за убийството на Сталин, Рузвелт и Чърчил, въпреки че са арестували няколко германски шпиони в Техеран.

31

До 24

преди 4 години

Чак света не са спасили *** поне евреите

30

дядо йоцо гледа

преди 4 години

До до дядо йоцо гледаНе съм казал че не се иска акъл.

29

До 22

преди 4 години

Гърците много добре знаят кой ще ги спасява ако се наложи пак, питай ги и не е Нато, те Затва така посрещат американски президент като иде, мъчат се да го запалят ха, ха, ха

28

до дядо йоцо гледа

преди 4 години

Е, щом за пилот според тебе не се иска акъл...Хайде със здраве!

27

дядо йоцо гледа

преди 4 години

До До 23За пилот се изисква рефлекс - трябва да си млад, за шпионин - акъл, трябва да си зрял. Това са различни професии.

26

юбералес

преди 4 години

До ЧИЧОВ тази реч, Гьобелс цитираше болшевишкият начин за управление на народите. Гьобелс греши. Този начин на управление на народите идва още от времето на Петър Велики.

25

Анонимен

преди 4 години

Мали русофилите ни сега ще има да се плюнчат пак

24

До 23

преди 4 години

Що бе? К,во се чудиш? На колко години е Ерик Хартман когато започва да лети, и на колко години е когато става инструктор по бемоторен пилотаж? Времената са били други. А тези двама тийнейджъри, както ги наричаш не са били сами. Това внушава този материал, поднесен по такъв начин. Иначе, в операцията по неутрализиране на немските агенти в Техеран са участвали едни от най-опитните подготвени и безпощадни кадри на СМЕРШ!

23

юбералес

преди 4 години

Една арменска история за спасяването на света

22

До 18

преди 4 години

Някои неща не се купуват с пари, нито се правят за пари, затова има и грешки, но има и велики дела и те остават в историята, дори времето не може да ги заличи, напротив