28

роб

преди 4 години

Hugo Boss знае как да ги прави...

27

Анонимен

преди 4 години

Германците стават за смях, само и само да не подразнят еврейските си господари!

26

Анонимен

преди 4 години

Скоро пак ще скочат в другата крайност и ще си ушият нови още по-хубави и стегнати униформи. Тази либерастщина няма да е вечна, я!Я, яяя, гяволь!

25

Waffen SS

преди 4 години

На униформите на СС,парадните на вермахта ,както на Кригсмарине и Луфтвафе,дизайнер и производител е Хуго Бос,а полевите на други производител

24

Анонимен

преди 4 години

Фаша-ги,мигранския екстремизъм ще го усетите има време,забраната ви няма да ги спре,да ви е ясно

23

Анонимен

преди 4 години

Олеее, много ги тресе вината от ВСВ. Само да не ги погуби пустата вина.

22

шматка

преди 4 години

Това е история.Добра или лоша не можем да я променим а само да я знаем.

21

Анонимен

преди 4 години

Много са прави дойчовците ,не трябва ,да се излагат на показ символи на тоталитаризма и диктатурите.Трябва да се поучим от тях и да сринем паметниците от тази кървава епоха.

20

Циник

преди 4 години

Идеята е , че се показва историята на "униформите"....Униформите на есес са най-гъзарските които съм виждал..Само хусарските могат да ги доближат.

19

Анонимен

преди 4 години

Е това си е част от историята. Рубашките на Сталин може, пък тези не можело, що така. Тия от Билд да си изправят кривия мироглед.

18

Val

преди 4 години

Извинете, вие защо се извинявате? Това е историята ви. Та Бундесвера ( армията), та министерството на отбраната (различни ли са?), та кой ли още не. Защо? Вина да носят три поколения. Редно ли е?Това са армейски отличя носени с чест и достойнство. Нормално е по тях да има символи (при нас лъва). По филмите може, а по музеите не. Да махнем петолъчките тогава.Да махнем конските опашки тогава.

17

Анонимен

преди 4 години

Французите не се отричат от Наполеон.

16

Анонимен

преди 4 години

О неразумни и юроде! Поради що се срамите да се зовете германци и се отричате от миналото си?

15

Факт!

преди 4 години

Германският сбирщайн от поляко руснако турко българи не е в състояние да извърши каквото и да било повече.Да се обединяват ако искат а другият арабски анклав Франция в европа и да се запътят на майната си.

14

Давал или

преди 4 години

не давал Израел гражданство на кривоноси? Израел има граждани-араби... Като си помислиш, и те като евреите не са чипоноси, даже са си първа рода, нищо че се маалко недолюбват... По-интересно е защо чичко Ади се е "разсеял" и е "забравил", че и араПето са семити, та дрънкат...

13

По-долу

преди 4 години

една статия започва със "За да помним историята:...". А тази някой - ни лук ял, ни лук мирисал, ни спомен имал за въпросната статия - би трябвало да я озаглави : "За да НЕ помним историята :..."...

12

Анонимен

преди 4 години

Германският народ и германската армия не дължи извинение никому! Кривоносите богоизбрани, които избиха десетки милиони от глад в Украйна и Русия, а след това и в Германия, дължат извинение на всички бели хора по света и върщане на парите, които са взели с измама, индоктринация и шантаж! И да си вземат с тях цялата кохорта от слуги,като се почне от САЩ и се стигне до Русия, и да бъдат така добри да си ги приберат в собствената държава, в която за некривоноси не се дава гражданство.

11

Анонимен

преди 4 години

Това е история какво лошо има чее показана нацистка униформа. Младото поколение откъде ще знае как е изглеждала нацистка униформа ако не я покажат.

10

Антифа

преди 4 години

Немция вече не е факторь.300к кв км и застаряваща нацистка пасмина сбирщайн от поляци руснаци и турци.Смех!

9

Анонимен

преди 4 години

немците..окупирани все още, 75 години след края на войната, и им набиват комплекс за вина три поколения след събитията.