7

Анонимен

преди 4 години

До 7 АнонименСъществува и даже се и произвежда в Англия. Там даже и експериментират директно върху хора

6

Анонимен

преди 4 години

Не можеш да забраниш нещо, което не съществува.Новичок е като жената на Стиви Уондър, всички са чували, но никой не я е виждал, та даже и самият Стиви Уондър.Толкова по въпроса.

5

Картофчо

преди 4 години

До: АмиА не са ли забранени химическите оръжия, защото са оръжия за масово поразяване!Защото ако ги забраняваш име по име не си направил точно нищо. Както са забранени противопехотните мини, не ги изброяват един по един моделите мини, а простсо мините. И не забраняват разпространението на ядрените ракети по модели а просто като ядрени оръжия. Така че, това е поредният напън да се спаоменава Русия като виновна за нещо!

4

do 4

преди 4 години

До сега можеше да си поркаш колкото си искаш Новичок, но сега като забраниха в супермаркета ще го продават само изпод щанда и то на тройни цени

3

Ами

преди 4 години

Излиза,че досега не е бил забранен?Не е бил забранен защото ОЗХО не е знаела за него. Точно това е смисълът да синтезираш нови химически оръжия и нови допинги - никой друг освен теб не знае, че съществуват и не знае дори как да ги открие а камо ли да се защитава от тях.Дизайнерската дрога и тя е на тоя принцип.

2

Хм

преди 4 години

Излиза,че досега не е бил забранен?

1

Ей

преди 4 години

Не спряха да лъжат тия наглосакси!Смята се че хайли лайкли е използван за нападение във Великобритания.Аз пък хайли лайкли смятам че наглосаксите са си хайнали лайките!