19

За инсталацията

преди 4 години

В упътването е записано,че кислородът е ,,Газ без мирис, безцветен, незапалим. Окислител. Ще ускори горенето и ще увеличи риска от пожар и експлозия при контакт с горими или запалими материали. Нетоксичен. Продължителното вдишване на високи концентрации причинява кашлица и увреждане на белите дробове. Използвайте и съхранявайте при температура не по-висока от 50 С. ,,

18

Анонимен

преди 4 години

Спешно трябва да се закрият държавни болници и да има само частни. Тотална забрана на тютюнопушене с глоби от 1000 лева на горе.

17

ЗА НЕВЕЖИТЕ

преди 4 години

В КИСЛОРОДНА СРЕДА ГОРЯТ И АМОНЯК И СЕРОВОДОРОД.СЕРОВОДОРОД ОТ ЧЕРНО МОРЕ, Е ЧУДЕСНО ГОРИВА С КИСЛОРОДА!НЕ ВИ ТРЕБВАТ, НИ СЕВЕРЕН НИ ЮЖЕН, НИ ТУРСКИ ПОТОЦИ.А, АЗОТА СЕ ПОЛЗВА ЗА ГОРИВО В СЪСТЕЗАТЕЛНИТЕ СМЕСИ ЗА КОЛИ И МОТОРИ!.. И ПРЪДНЯТА ВИ ГОРИ ЧУДЕСНО.. ХАХАХААААА... ПРОБВАЙТЕ С КЛЕЧКА КИБРИТ!!!!

16

Бай Иван

преди 4 години

Взрив и рухнала стена може да се предизвика от ел.бойлер с повредени ел.защити и баланс ,както и от теч на пропан бутан и искра.Изключвам теч на кислород и въглеводороди.Остава терористичен акт,с цел убийство на един от потърпевшите. Разследващите ще си свършат работата,но трябва време за експертизи!

15

Анонимен

преди 4 години

На първо четене незабавна ОСТАВКА на лицето Кирил Ананиев,човекът което е сложен в това министерство само и единствено да ПРОКАРВА частни и корпоративни интереси! А въпросите относно пожара са много!

14

Анонимен

преди 4 години

доколкото си спомням от училище преди много,много време,там ни учеха,че кислорода не гори а само подпомага горенето,демек в кислородна среда пламъка е по-буен,така,че ако е имало взрив то е от друг запалим газ или течност

13

УРА

преди 4 години

Разгадахме тайната на Руските ракетни двигатели - Коментар 5 .Слагат камъни , бетон и земя - малко кислород , ключ от лампа и Ракетата излита . Трябва да има само *кислородна среда *.

12

Анонимен

преди 4 години

Падналата стена е деляла какво? .......Склад и стаята на болните.

11

Анонимен

преди 4 години

Кислорода не гори. Трябва да има гориво за пожар. За да има възпламеняване трябват 3 неща -гориво, окислител (в случая кислород) и нещо с висока температур ( искра, открит пламък, силно нагрят предмет).

10

Боковист

преди 4 години

Да знаете ,Орешарски е виновен!

9

МНЕНИЕ

преди 4 години

ДАМТН са прави - не може кислород да предизвика взрив .Не че са Държавна Агенция , Законите на Планетата Земя са такива .Ако все пак не познавам тези закони , може да направят следствен експеримент - пускат кислород в затворено помещение и палят огън - ако успеят ще завладеем МАРС и всички Планети , Парното ще стане без пари , колите на ток ще умрат .

8

Анонимен

преди 4 години

Д е б и л и,кой ще запали цигара в отделение където явно хората имат пролем с дишането?!?!Има нещо мътно,и е свързано с нарушения от болницата,соято сега трябвада плаща обещетения на семействата на загиналите,и пострадалите.

7

Велес

преди 4 години

...Идиотщината е в разгара си.... На всякакво ниво.... От Министър председателя, та и до коментиращите тук... Чух и мнението на една лекарка преди малко по НОВА ТВ Концентрацията на кислород е довело до възпламеняването му....Нямам думи... Хич не ми се ще да попадам в ръцете на тая "дохторка" за да ме лекува... Боже упази... Ей, ***, ми вие живеете на земята, дишате кислород, ако на пикника решите да си запалите огън, ще взривите земята, А?????.. ***...

6

АнонимеН

преди 4 години

ВЪВ ДОКЛАДА НА ПОЛИЦИЯТА Е ЗАПИСАНО НЕИЗВЕСТЕН ИЗВЪРШИТЕЛ ПРИЧИНИ ЗА ПОЖАРА НЕИЗВЕСТНИ !!! :DТАКА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СЪДИ БОЛНИЦАТА!!!

5

Глупости

преди 4 години

В КИСЛОРОДНА СРЕДА ---ГОРИ ВСИЧКО!ДОРИ И ПРАКТИЧЕСКИ НЕГОРЯЕМИ ПРЕДМЕТИ И ГАЗОВЕ...А ИСКРА МОЖЕ ДА СЕ ПОЛУЧИ И ПРИ ЗАПАЛВАНЕ НА ЛАМПАТА ОТ КЛЮЧА !

4

АнонимеН

преди 4 години

ДОРИ ДА Е ПО ВИНА НА БОЛНИЦАТА ТОВА НИКОГА НЯМА ДА СЕ ПРИЗНАЕ ЩОТО ЗНАЧИ ЕДИН КУП ДЕЛА И ОБЕЗЩЕТЕНИЯ СИГУРНО ЗА 1 МИЛИОН ОБЩО КОИТО ТЯ ТРЯБВА ДА ПЛАТИ!!!

3

Анонимен

преди 4 години

Бойко каза,явно болният е махнал маската през нощта и е запалил цигара!

2

бай ганю

преди 4 години

не е от газова бутилка,не е от терористичен акт,не е от кислород,не е от фас ....не е от нищо а има 2 жертви

1

Идеалист

преди 4 години

Колко е била голяма стаята, където е бил болния, който е дищал Кислород. Бил ли е проверено дали не махнал маската си през ноща и дали тогава кислорода е бил спрян. Този кислоро е образувал избухлива смаес с някакво масло и остава само една нискра.