10

Анонимен

преди 4 години

До АнонименРеалните данни са че черните дупки никога не са били доказвани и дори на теория са портиворечиви сами на себе си.

9

Анонимен

преди 4 години

До 10Много ми е интересно на какви факти е базирано мнението ти. Така мислиш ти или имаш някакви реални данни?

8

Анонимен

преди 4 години

Черните дупки са пълна фантасмагория. Никога не са били доказвани и дори на терия си противоречат, но днешната псевдо наука ги приема като неуспорима догма.

7

Анонимен

преди 4 години

На няки хора черната дупка в главата им пречи да мислат .Затова учат физика за да им налеят знания с фуния у тиквите.Пбаче тея материи дето учат ги няма в. Космоса и обратното.Тогава излиза че учените са тъпани в космоса с непознати материиИ същества.

6

Анонимен

преди 4 години

Тва черните дупки са големи за разлика от русите дупки.Русите понякога имат черни дупки.

5

Анонимен

преди 4 години

"непрекъснато поглъщат окръжващото ги вещество, като изхвърлят част от него в междугалактическото пространство под формата на плазмен сноп"Противоречите на теорията. Нищо не може да напусне гравитацианнпото поле на черна дупка. Включително и плазма.

4

Анонимен

преди 4 години

Космоса писва. Забравете Национал Географик и Мъск клоуна, които ви промиват мозъка с идеи за живот в космоса само и само да ви измъкват пари. Човечеството няма технологичните възможности ще трябват може би хиляди години докато стигнем до тази фаза. Земята не можем да сложим в ред, а Космоса гледаме.

3

Ерменков

преди 4 години

То и Земята така ни виждат......отпреди милиони милиони години с динозаврите,а къде сме сега...

2

Митко

преди 4 години

До АнонименАми да де. Като видят нашите тука от Земята тази и тази светлинка могат да я измерят и да кажат, че това събитие е било преди 18 милиона години примерно. Виждаме го така както е било тогава. В настоящия момент тази звезда може да я няма от преди 5 милиона години, да кажем.

1

Митко

преди 4 години

До АнонименПо отразената светлина от обектите. Мерят колко време е пътувала светлината до Земята, каквото и да видим от звездите то е вече в миналото.