40

Анонимен

преди 4 години

Точно го е казал.

39

К. К.

преди 4 години

ЗАМЪРСЯВАНЕ е едно нещо, а КЛИМАТИЧНИ ПРОМЕНИ е съвсем друго нещо. Има голяма разлика между тях. Едното, замърсяването, го има и всеки нормален човек би подкрепил борбата против него. Другото просто не съществува. Защото самият климат е ПРОМЕНЛИВ. И да се хвърлят милиарди на вятъра, е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!!!

38

Анонимен

преди 4 години

Грета да ходи да обясни на индийците и на китайците да спрат да правят тецове, не да се заяжда на някой в ЕС дали му е Евро 4,5, или 6 колата. Джеръми за пореден път е прав и си казва нещата право куме, та в очи.

37

456

преди 4 години

Няколко дена ще минат и ще го обвинят , че е изнасилвал преди 28 години няколко нещастни женици , които са получили увреждания за цял живот.

36

Феса

преди 4 години

До 7 и 12Ами разклатихте ме и ето ме тук.На Джеза никой не му е разрушил бизнеса. Коли ще има и след 1 век. Много автомобилни компаний вече предлагат електрички (eGolf, Leaf, Zoe, 208 e, e-tron, Kona, Ioniq, i-pace, MX-30, Mach-e, Honda e) така че голяма част от производителите ще останат в играта. А Триото ще се принуди да разглежда повече ел. коли. Вече разгледаха хърватския Римак и Model X. В бъдеще може да видим и още елки по TGT.Смята се че електрическите коли ще спасят тези с ДВГ. Дано.

35

Ангел

преди 4 години

Абе кво и обръщате внимание на тая шарлатанка Грета ве .Вие я правите известна .Зад тая малка пръдла стои Цялата европейска зелена мафия .Която е най -силната в света .До 10-20 години ще може да превръщаме партийните газове в енергия и ще си изчистим планетата защото това ще носи пари .Няма смисъл да мислим сега за оспазването и !!!

34

Анонимен

преди 4 години

Прав е човекът. Тя не е само ***, а е агресивен психопат, и то непълнолетен. Що не е въдворена в помощно лечебно заведение, въобще не е ясно.

33

Абе

преди 4 години

Аз мисля, че и Тумберг и Кларксън са ***.

32

Анонимен

преди 4 години

Според Кларксън Грета Тунберг е *** защота е със синдром на Аспергер. Бившият пилот от Формула 1 Айртон Сена е имал същият синдром и според Кларксън той е гении. Май както му е удобно така говори британеца.

31

До 14

преди 4 години

Ами почни от себе си!

30

Анонимен

преди 4 години

Колите не са лоши. Мързела е лош

29

shado

преди 4 години

Грета обикаля половината свят, за да се оплаква от вредите, които носят автомобилите. Ама ми е чудно от държава на държава дали ходи с платноход или с колело. Всеки месец изминава хиляди километри, пътувайки със самолети и автомобили, за да ходи на разни конференции, в които се оплаква от това, как самолетите и автомобилите вредят на планетата :D

28

Анонимен

преди 4 години

Предния, прав си. Глобалното затопляне е измама, а Грета Тунберг е едно болно момиче което е използвано брутално. Жалко за нея и дебелите които вярват на тези глупости.

27

Бай Х*й

преди 4 години

Крайно време беше някой да го каже публично!Уви, всичките известни хора ги е страх да изразят мнението си особено ако е "непопулярно" и са принудени да показват изкуствена подкрепа или просто да мълчат.

26

Анонимен

преди 4 години

Продуктът грета, дразни.Че има замър- сяване има, но казусът остана хоратада го развиват ,а тя да обира лаврите.Джерами,може да е груб,но някъде сеналага и малко кютек,за да се появяваткачествени проекти от които,хората да са доволни.Аз казвам ,че фаниту правиподпийнали изцепки,но какво от това.

25

Ха-ха

преди 4 години

Един епизод от "Бързи и яростни" е в състояние да заличи цяла година екологична пропаганда.Ако публиката е намалила гледаемостта точно на неговото шоу,то не значи,че не е насочила вниманието си към други подобни.Впрочем,той прави именно шоу,а полезната информация там клони към 0(нула).Може би самият Кларксън трябва да се промени в тон с времето?

24

shado

преди 4 години

Ами прав е Кларксън. Такива като Грета не помагат, понеже вместо да предложат решение на проблемите, седят и мрънкат в медиите. Знам че сега много хора ще тръгнат да я защитават и съм обеден, че тези по цял ден не си изкарват главата от фейсбук, в който са пламенни еколози, но ви уверявам, че ако започнете да влизате в сайтове, за които се иска повечко IQ ще видите, че има хора като Боян, който 17 годишен изобретява първата система за пречистване на пластмаса в океана. За него нищо не се каза...

23

АнонимеН

преди 4 години

Джеръми Кларксън ОБЯВИ, ЧЕ ЗАМЪРСЯВАНЕ ОТ КОЛИТЕ С ВЪГЛЕРОДЕН ДИОКСИД НЯМА И , ЧЕ ТОВА БИЛИ ИНСИНУАЦИИ НА МАЛОУМНАТА ГРЕТА НА КОЯТО СОРОС И ПЛАЩАЛ!!!

22

Анонимен

преди 4 години

100 % прав е!

21

Край

преди 4 години

Ми Джеръми да ти кажа Грета е праваКогато коли имаха 1% от световното население колите бяха произведение на изкуствотоКогато ги имаха 10 % бяха върха на технологиитеСега когато ги имат 90% към 100 те са най големия замърсител на планетата