27

Валентин Тодоров

преди 4 години

Нов закон значи нова изпълнителна агенция.Нова агенция значи нов източник на корупция и нови данъци.Чиновничество и ненужни институции,данъци и корупция е пътя по който е поела Обединена Европа.За другота макар и атеист трябва да се присъединя към Църквата, че няма и не може да съществува семейство в ядрото на което не е двойка мъж-жена.

26

Да допълня...

преди 4 години

До Анонимен 18 Освем частния приют на отец Иван , за друг издържан от църквата не знам. Къде са ?

25

реалист

преди 4 години

До 22Това не е месене в светките работи, а пазене на миряните от злото, което е намислиш Мутрата и Шайката му от алчни калинки. Това им е работата, но трябва да бъдат по активни.

24

реалист

преди 4 години

Правилно становище на БПЦ, но трябва да бъдат по активни, а не пасивни като сега.

23

J

преди 4 години

Ще се проведе международен протест под надслов "Спаси семейството, защити децата" на 07.12.2019 г в София, пред НДК от 13:00 ч. с ществие до Народното събрание.

22

нормален

преди 4 години

Браво на БПЦ!

21

Православен

преди 4 години

Дано да се осъзнаят най-накрая нашите държавници!Ако и Църквата не послушат няма да им се простят греховете нито на този, нито на онзи свят!

20

До Анонимен 19

преди 4 години

Точно така! Само црквъта прави нещо, докату норвежцити ни взимат дицата!

19

Анонимен

преди 4 години

Църквата е против еврогейското ново еничарство,но не мога да повярвам,че в НС ,в правителството предателите са мнозинство,и българи ще позволят еничарството да се върнепо нашите земи.

18

Анонимен

преди 4 години

До Да допълня...Има такива приюти ,но не достигат пари за ток,отопление и храна в тях,ако не си намерят някаква работа хората от приюта,умират от глад.

17

Жоро

преди 4 години

Явно идеята ми не среща подкрепа. Следващите два цитата са за всички "божии хора", които ми цъкат минуси:Марко 12:17 - Иисус им отговори и рече: отдайте кесаревото кесарю, а Божието Богу. И те Му се почудиха.Лука 16:13 - Никой служител не може да служи на двама господари; защото или ще намрази единия и ще обикне другия, или ще се привърже към единия, а другия ще презира. Не можете да служите на Бога и на мамона.Забравили сте Светото писание, другари ;)

16

Да допълня...

преди 4 години

До Жоро 8 Църквата разполага с огромни имоти и ако се стопанисват честно и правилно ,ще могат да изградят приюти за бездомници и да помогнат на държавата.Още едно възможно богоудобно дело.

15

Анонимен

преди 4 години

Аман от пазарлъци такъв закон ще има понеже така казаха НПО-тата,неолибералите и ЛГБТ общността точка по въпроса.

14

Мафия.

преди 4 години

Значи, нас, шпингелите ни управлявала мафия. Корумпирани политици, съдии и полиция. И вие тикви искате да дадете на "държавата" , право да ви вземе децата? Браво бе. Държавата и да беше перфектна, няма право да ви взема децата. Те не са собственост, ме са земи или къщи, да ги присвояват комунистите. Те са хора и докато не станат независими от родителите, никой да не ги бара.

13

Жоро

преди 4 години

До Анонимен 11Аз не искам да "пипам" църквата, а да се спре държавната субсидия. След като народът е толкова вярващ, то църквата няма да има проблем да се издържа от волни пожертвования и от собствените си имоти.

12

Анонимен

преди 4 години

Местя .

11

Анонимен

преди 4 години

До ЖороАко пипнете църквата,цяла България ще се вдигне!

10

Анонимен

преди 4 години

Преди да се приеме такъв закон трябва да се пита народа, защото той ще действа върху него. Никой не дава пари ей така за да прави добро.

9

Анонимен

преди 4 години

До АнонименКакъв църковен хор ти е главата? И мохамеданите да питаш и те няма да искат такива правила,тук не става дума за политика,а за деца,а православната църква пази семейните ценности и никога не се е месела в политиката

8

Жоро

преди 4 години

А аз предлагам да се отнемат държавните субсидии на църквата и така спестените пари да се харчат за социални дейности. Дали духовните архипастири ще ме подкрепят? Това със сигурност ще е едно богоугодно дело!