23

Анонимен

преди 4 години

Реакцията може да е била адекватна,но неадекватен-пардон Лобист като елемента Ананиев няма място в здравеопазването! ОСТАВКА!!!!

22

Анонимен

преди 4 години

Химическата реакция беше адекватна.

21

Анонимен

преди 4 години

Кислородът убива. Откажете се сега.

20

Анонимен

преди 4 години

Виновни няма. Мнение на лекари от Пирогов с 30 години стаж:"Не системата уби болните, а химическата реакция."

19

Анонимен

преди 4 години

Въпрос с повишена трудност: При условие, че пациентите са били на командно дишане, кой от тях е станал, разкачил се е от апарата и е запалил един фас, щото много така му се е пушило? Въпрос с още по-повишена трудност: Измислилият обяснението с фаса има ли връзка с главния мозък, или кара само с периферна нервна система?

18

Анонимен

преди 4 години

Нещо не мога да разбера,в Пирогов няма ли кислородно отделение,където са бутилките и по търби се доставя кислород до болничните стаи!Така беше през комунизма ,явно сега е нов строй ,нови закони ,но с нищо по-добро от предишните!

17

Анонимен

преди 4 години

Пациентите са изведени от отделението и се очаква да бъдат умъртвени по хуманен начин

16

Анонимен

преди 4 години

Има ли длъжностно лице което получава само заплата а няма задължения за отговаря за здравословни и безопасни условия на труд?

15

Анонимен

преди 4 години

С 2-*** загинали няма как да е адекватна ???????!!!!!!!!!

14

парапростак професор

преди 4 години

Адекватния Ананиев Киро го чекаме у противошоковата зала на Пирогов има резервиран креват и кислороден апарат , можеме даже и мозък да му трансплантираме.

13

Добре

преди 4 години

Изпечена болница.

12

Анонимен

преди 4 години

Няма значение колко е стара апаратурата, покрай кислородни апарати не се пуши, дори да са от най-новите. Точно защото стават ей такива неща - гърмят. Кислород, какво да го правиш, запалим е. Така че най-вероятно става въпрос за цигара, въпросът е кой я е запалил. Не вярвам да е някой от служителите, не би трябвало да са толкова ***. Въпросът е дали е пациент или посетител. Или все пак е служител. Но да, лоша работа. Съжалявам за починалите.

11

Фото Граф

преди 4 години

То самият надпис на снимката на Пирогов е като пламнал огън.

10

Ганчо

преди 4 години

Ако не били пожарникарите щеше да има Крематориум Пирогов.

9

Радослав

преди 4 години

Хайде на бас, че виновен ще изкарат някои от починалите мъже! Така хем ръцете на персонала измите, хем държавата няма да носи отговорност за това, че апаратурата и сградата са от балканската война, хем всички институции са изрядни! Същата работа като с ПТП-тата, на КАТ им е забранено да пишат, че причина за ПТП-тата е в пътя или, че АПИ не са си свършили работата, винаги виновен е водача на едното МПС, за предпочитане починалия, че да не отрича и съди, че ще вземе да спечели!

8

Анонимен

преди 4 години

Малко кльощава ми се вижда кравичката!Руснаците ,трябва да знаят ,че първо трябва хубаво да нахранят кравата,ако искат ,да им дава мляко!

7

Анонимен

преди 4 години

ОК. А КЪДЕ е персонала, че да се случи това - ама нали нощно дежурство - да си поспим малко. Никой не ги гледа през нощта. А в това отделение се настаняват тежко болни. Къде е ключа от бараката, а ? Влизал съм и в събота - същата история, няма кой да ги погледне

6

Анонимен

преди 4 години

и това във витрината на бг медицина...да та... у минисеро...

5

Д-р Дулитъл

преди 4 години

Странична реакция на новата експериментална безплатна ваксина против грип.

4

V

преди 4 години

Ако реакцията беше адекватна нямаше сега да има два трупа .Или пожарните инспекции не са били адекватни или болничните служители не са спазили нещо . Сега въпроса е как ще се избяга от отговорност за да няма виновни. Другия вариант е някой да бъде уволнен за да го назначат после посланик някъде около Испания ;)