21

baffffff

преди 4 години

журналята научете се на уважение към Президентската институция а оттам и към българския народ. Казва се Президента Радев защото е Президент, а не е комшията ви. знаеме че следвате герберастката линия на плюене и омаловажаване на Президента Радев но така само ще си спечелите презрение.Може и по задължение - НС гласува закон да ви задължи + криминализиране и затвор. Как прие за "кифла" на жена си затвор, така и за това,все пак говорим за държавна институция а не личен проблем.

20

Опечален

преди 4 години

Отиде си още една легенда на българското кино. Един велик актьор и човек, който до края запази вярата си в истината и доброто. Нека е светъл пътят му, поклон и вечна памет!

19

Анонимен

преди 4 години

До за 21Ти осъзнаваш ли какво си нищо? Нищо няма в теб, една маса от меса и кости, ти не си и въздух, ти си зловонен отровен газ. Милиарди светлинни години те делят от Стефан. Не говори и не пиши, че вониш на нищета и вакум........Виждаш вакума в мен а не виждаш прицнята в теб! Защо така бре БКП-ецо?

18

за 20

преди 4 години

Ти осъзнаваш ли какво си нищо? Нищо няма в теб, една маса от меса и кости, ти не си и въздух, ти си зловонен отровен газ. Милиарди светлинни години те делят от Стефан. Не говори и не пиши, че вониш на нищета и вакум.

17

Анонимен

преди 4 години

До Баба ви Яга:Kошмарът 19Тези плазмодий хванали се за мъдурите на чичо им Сам,........Всеки БКП ец като Стефчо държеше по два чифта макари, чичо Самовите и тези на СССР. Много обичаше да си пазарува от Кореком (стоки от лагера на чичо Сам).

16

Баба ви Яга:Kошмарът

преди 4 години

Сега виждам колко е покварено и аморално това младопоколение с "промити мозъци" от Btv & Nova, Биг Брадър,Фермата и други "душевни ***", които се въртят вече няколко десетилетия в ефир и тровят умовете на днешните ни доморасли *** или така нареченото . . . младото поколение !Тези плазмодий хванали се за мъдурите на чичо им Сам, като за спасително пожарникарско въже, което неминуемоще ги отнесе в "Геената огнена" ...идващия ЯДРЕН световенконфликт !Анатема вам, змии ехидни . . .

15

Анонимен

преди 4 години

ВЕЛИК ВЕЛИК ВЕЛИК -ЕДИНСТВЕНПОКЛОН

14

Пижо

преди 4 години

ВЕЛИК! Голям актьор, голям Човек! Дали му беше мястото в политиката и парламента? Една звезда свети само в мрака! В тъмнината, в Черната дупка на българския парламент, той беше звезда. Един идеалист! ПОКЛОН!

13

NA VSEKI KILOMETAR

преди 4 години

DANAILOV E VELIK ARTIST. ? PREPODAVATEL I POLITIK NE.GOLIAM PICH BECHE STEFCHO. GALKO CHE SI OTIDE TAKA NECHASTEN I S MNOGO MAKI.BOG DA GO PROSTI.

12

?

преди 4 години

Да поддържаш една партия ,която работи за унищожаването на българския народ , извърши геноцид над българската интелигенция и два пъти се опита да унищожи държавата ни според другаря Радев е рицарство???

11

Онази с косата

преди 4 години

151600 човека умират всеки ден на Земята. Ст. Данаилов не е нито по-малък нито по-голям от тях. Мир на душата му и на душите на останалите от голямата цифра в началото.

10

Sichtpunkt

преди 4 години

"Зеленият пъпеш" ще остане в историята като президента, който открито е вървял против българските национални интереси!Голям предател излезе тоа кремльовски слуга!Да не си "отърква" в името на големият Човек Стефан Данаилов!!

9

Анонимен

преди 4 години

Радев пак с поредните бисери .Втори Плевнелиев се оказа .

8

Много прав

преди 4 години

Пепе ти като не си комунист няма да забиеш кол на тази земя че да бъдеш добър.

7

Анонимен

преди 4 години

Ламбо е голям български артист, но той си остана наивник, който не можа до края на живота си да разбре, че играта на "стражари и апаши" в "На всеки километър" в действителност е една от най-черните страници в Историята на българския народ и, че виновник за това е партията която му беше ментор и работодател.

6

222

преди 4 години

Ами добре са му го написали на радеф. Едва ли може да сътвори сам това, което е казал.

5

Sichtpunkt

преди 4 години

Стефан Данаилов казва за самият себе си:"Какъв политик съм аз? Аз не съм никакъв политик.". Но най - нагло до края на дните си беше употребяван от ***!Не му трябваше на Ламбо политика - Ален Делон, Мерлин Монро, Луй дьо Финес и много други гиганти в киното никога не си "изцапаха" имената с най - мръсното - политиката!

4

Анонимен

преди 4 години

Поклон пред паметта на един велик Човек и артист ! Нека тук пишещите се поучат от неговите действия и думи и да няма омраза и заяждания помежду ни . Това не води към нищо добро ако продължаваме така .

3

Анонимен

преди 4 години

Вечна му памет на Данаилов. А руския посланик само засрра върху светлата памет на Данаилов с противни речи и наративи.

2

Анонимен

преди 4 години

Радев, не си вдигай акциите на гърба на един велик човек като Данаилов!На всяка манджа меродия бе, то бива и бива нищоправец, ама тоя се оля!Оставка на радев Ветото, не остана нещо неопетнено!Да почива в мир този велик и неповторим актьор!