5

Анонимен

преди 4 години

Надявам се НАП, и всички останали служби да го хакват по 12 пъти на ден и да ин излезе цялата помия наяве ...Какво е това - Човек не може два лева да изкара!

4

Радослав

преди 4 години

До 2Свинетките уж бяха за по добри пътища (ама в тях има и скрит еко данък които какво общо има с асфалта на никои не му е ясно), и колкото искаш примери. Ако целта е да се прибират едни пари да си го кажат директно рекет, а не данък! Данъка предполага насреща да има нещо. За това трябва да кажат с каква цел ще се събира този данък и в какво ще се инвестира!

3

Радослав

преди 4 години

До 2Щото сега се вижда каква е ползата от Еко данъците и колко еко влагат нали? Цялата история е да се прилапат едни пари за развъждане на правилния електорат и с занижени приходи, че на края на годината да има едни излишни приходи които ударно и безконтролно да се изхарчат за глупости като бонус за шефа на НАП за масовото изтичане на лични данни и такива подобни глупости! Преди да се вкара данък трябва да се каже с каква цел се вкарва този данък. Осигуровките например уж отиват за пенсии и тн

2

Анонимен

преди 4 години

Това е данък не е такса. Данъците всяка година с закона за държавния бюджет ти казват за какво ще ги разходват.

1

Радослав

преди 4 години

Преди да предлагат данък за гласуване, да кажат в какво ще се влагат парите спечелени от тези данъци!!! Това е по важно да се знае!!! Да не стане като с всичките 5 еко данъка дето потъват в общата каца и накрая от приходи за екология да се трансформират в програма за развъждане на бъдещи здрави "социално слаби" самотни майки на 15 "социално слаби" просяци и бъдещи *** продадени на робския пазар дето си го организират "братята" всяка година?