5

И.

преди 4 години

До Мило еЗа съжаление голяма част от хората в България са расисти като Вас. Ние всички сме хора на тази Земя, независиомо от цвета на кожата ни и това каква национална принадлежност имаме. Момчето се е родило в България и благодарение на доброто сърце на тази жена е тръгнал по правилният път, защото много от децата изоставени по домове, стават част от криминални среди.Тук става въпрост за човешки живот,но за съжаление хора като Вас са безчувствени и бездушни и се чудят къде да излеят злобата си

4

Анонимен

преди 4 години

Удивителна жена! Колко от нас биха направили това?

3

коко

преди 4 години

Това, което е направила Мария Благоева беше сравнително разпространено в Швейцария, Холандия, Германия. Разбира се 1 на 150 поне са такива хора като нея.Но и средата наоколо има значение - вече не е така в Германия - много им дойдоха отвън. Не трябва да се гледат от една страна нещата, не е само благотворителност, трябва и разум и твърда ръка. За да продължи благотворителността изобщо.

2

Анонимен

преди 4 години

По колко пъти ще пускате едни и същи пропагандни статии?

1

до 1

преди 4 години

Не. Докато има такива майки които раждат, захвърлят детето си и заминават "за Италия", няма надежда. Защото хората като Мария Благоева са по 1 на няколко стотин хиляди. А хора като майката на Реми са няколко милиарда. Дори и в една утопия където всеки с материалните възможности на Мария Благоева да върви по нейните стъпки, ние няма как да спасим целия Свят. Борба с вятърни мелници е това.