118

Анонимен

преди 4 години

Градът Малемио,тероризиран от подч.наречен май-мун,само толерантност ама с другата срана

117

Дедо

преди 4 години

-Каква е границата между хората и животните?-Средиземно море!

116

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Брейвик не изби ли 71 бели деца"Те бяха комунисто-либерасти. Това не са хора.

115

Анонимен

преди 4 години

116, благодарим ти за кашерните новини от Швеция. Но и други сме ходили там. Пък и да и кажа то има едно ниво на интелект, над което разбираш, че ако нещо лошо става в обществото ти, не каниш още лошо, защото в София било по-лошо. Щото това словоблудство е за замазване на положението и омекотяване на удара. При това шведската полиция е известна с доста случаи, в които прикрива престъпления. Даже кани на халална пица различни кланове. Да поговори с тях. Щото не може да ги арестува. Не е халално.

114

Анонимен

преди 4 години

Една от организациите, които докарва такива през Средиземно море се нарича Isra Aid. Кой да очаква, че кашерниците ще мразят хилядолетия белите хора, че ще пишат в Талмуда си, че са кучета и двуноги животни. В този ред не наблюдения е напълно нормално да развържат кесиите и да ускорят процеса на избиване на гоите като пратят насам най-доброто от животинския свят в Близкия Изток и Африка.

113

Анонимен

преди 4 години

Защо изпуснахте че тези членове на банди са всички Негрюги.и чер'нилки събирани от цяла Северна Африка и пратени тук в Европа с цел да колят иубиват и изнасилват бели жени вие продажни и глобалистки журналистически плъхoве.

112

Анонимен

преди 4 години

Като допълнение само ще напиша, че убийствата в Швеция на глава от населението са много по-малко от тези в България. За това как работят държавни институции, болници и училища няма какво да пиша изобщо. Да, аз печеля парите си в София, но съм избрал семейството ми да живее в Стокхолм заради спокойствието и сигурността и ми е смешно как се коментира ситуацията тук в страна, която е залята от корупция и се управлява от мафията.

111

Анонимен

преди 4 години

И аз живея в Швеция, в един от богатите квартали, но без проблем понякога се ражхождам из така наречените гета или проблемни райони. В София обаче не бих го направил в *** махали, които са наистина гета. Банди занимаващи се с наркотици воюват помежду си, да, но положението не е чак толкова страшно, колкото се опитват да го представят тук. Нито убийствата са повече от тези у нас на глава от населението. Да не говорим пък за жертвите по пътищата.

110

Анонимен

преди 4 години

Най-страховита в Швеция е албанската мафия.

109

Накратко

преди 4 години

Глобализацията в която ни натикаха управляващите е като каца с мед . Голяма каца с мед в която са добавени няколко лъжици катран ... 2-3 чашки камилска уриина ... половин бутилка Ром ... няклоко лъжици арабски пилаф ... и всичко това е старателно разбъркано. Да ни е сладко.

108

Щерю

преди 4 години

Мюсюлмьо Швеция...

107

Лекар

преди 4 години

До ШведКато българин, живял в Швеция ви казвам, че е точно така!

106

ХъшЛАКа

преди 4 години

За решаването на "проблемна та ситуация" не се иска ни много акъл, ни много време: забранява идеологически близнак на нацизма - ислямофашизма. Толкоз!

105

хъша

преди 4 години

До Додоживея в страна в която работи прекрасно добрепроблема при шведите е че им се случи огромна промяна прекалено бързо и не успяха да си пренастроят институциите за създадлата се проблемна ситуация

104

панчо

преди 4 години

До Анонимен 99не е вярно лично ванга ми каза че босфора ще е наш преди ердо а се оттегли

103

бай ганю

преди 4 години

едва ли е проблем за викингите да се справят със ситуацията въпросът е защо все още не са го направили?

102

Додо

преди 4 години

Поредното доказателство, че мултирасовия мултикултурализъм не работи.

101

Ь

преди 4 години

Да не пропускаме факта, че няма граница между Малмьо и Копенхаген, а то там и към европа от където идва контрабандата на оръжие и дрога.

100

Еколог с голем джип

преди 4 години

Камили ще пият от Дунава-Глобалното затопляне....

99

Швед

преди 4 години

Като Българин, който живее в Швеция ви казвам, че нещата стават по-зле с всяка изминала година. Откакво падна комунизма и стената, която всъшност пазеше всички скандинавски държави, тука се е напълнило с *** от цял свят. Търсачи на лесният живот, които натоварват социалната система. Въпрос на време е социалната система да рухне, всяка година дупките, които трябва да се пълнят в бюджета стават по-големи и по-големи. Да живее деморкация и либерастията...