57

Анонимен

преди 4 години

Тия проценти са докарани от болшевиките от ГДР и от тюрките от Дойчланд

56

Анонимен

преди 4 години

Още ще си кажат те...

55

Анонимен

преди 4 години

Да ,ама не е на това мнение един Суджукот Банкя.

54

Карлсон от покрива

преди 4 години

Те и социализъм ще поискат...Започнаха с Путин, а при политиката на Меркел може и Хитлер да "харесат" ?! Истамбулската конвенция какви мераци ли провокира??

53

venix

преди 4 години

Yesss!

52

Анонимен

преди 4 години

ГЕРМАНЦИТЕ ИСКАТ СБЛИЖАВАНЕ С РУСКИНИТЕ,А НЕ С РУСИЯ

51

Анонимен

преди 4 години

От тия няма спасение

50

бг

преди 4 години

Германците ще се молят на Путин да ги освободи от мигрантите

49

Анонимен

преди 4 години

Германските шофьори искат сближаване с руската бензиностанция !!!...а не с Русия.

48

Факт!

преди 4 години

Какво мислят германците няма ама абсолютно никакво значение.Пикливата им мижава територия в комбинация от застаряващото им население примесено с пълна зависимост от чужда работна ръка им придават трагичен вид.Тази дупка наречена държава са никои нищо не зависи от тези смешници сега а още по-малко и в бъдеще.Само българите ги интересуват германия и русия а българия е една силно казано държава от която пък Абсолютно нищо не зависи и самото и съществуване не е решаващо за Световният ред.

47

Русия с любов

преди 4 години

Руснаците отдавна не са се чувствали толко горди и доволни както сега, Путин пусна тръби във всички посоки, върна по дарения крим и пусна мост до там, продаде оръжие на 2 по сила член на нато, помогна на Сирия на офиц. власти и е нормално да идват подобни новини, още повече, че чакаме и ние аеца, а и Цецка опита да преброи симпатиите с изказване за Крим и обърна и социолози и демагози ха, ха, ха

46

Кеф

преди 4 години

Исторически нито Франция нито Германия някога са харесвали русия.Кримска война Наполеон после Хитлер и тн.Това са някакви глупости но както казах германия е пълна с поляци и немската икономика зависи от Полша.Така че нищо не могат да направят немчугите които са застаряващи пенсионери.

45

Боби

преди 4 години

До Анонимен"Във Владивосток има завод на Мазда където се произвеждат двигатели от А-Я - след това готовата продукция заминава за Япония.заминава за Русия, не за Япония."Ано Умни да си чувал за завод на Мазда в Русия? В Китай да - Великата Стена автомобилна марка реално е Мазда от преди 5-6 години.Та според теб Мазда продава голи двигатели ей така за спорта в Русия...

44

До 43

преди 4 години

Не знам дали искат с Русия *** с нас не щат и Макрончо и английски те смешници се изказаха, искат си хората от бившите колонии, мигрантите скрити терористи и 32 та пола на щатите, нищо, че вече са пълни с новата чума и няма как да се изчистят, язък за Европа от едно време

43

Анонимен

преди 4 години

Ха !Русофилите от кога започнаха да вярват на британските медии !?Утре може да пишат, че германците предпочитат "Новичок" пред "Кока Кола" !!!

42

Анонимен

преди 4 години

Успокойтелни хапчета за русофилите.Никой не иска сближаване с Русия, а само газа, който са заграбили !

41

Един

преди 4 години

Само най-бавните в умственото си развитие все още са фенове на краварите - двайсетина процента в Германия, при нас също са толкова. Все повече хора си вадят главите от там където са им били нaврeни и осъзнават, че обединена Европа няма нужда от Голям брат. Кой прочел някоя книжка, кой наблюдавал последните десетилетия и размишлявал, кой бързо, кой бавно - това е маловажно. Важното е, че хората започват да мислят. Което е добре.

40

До 36

преди 4 години

Война се печели с мъже, а това, че са помагали мухльовцоте друг да им свърши работата не обяснява факта за бавен ето на 2 фронт, а че война се печели с дупе доказват и българите срещу сърбите

39

Германците пак

преди 4 години

ще си изиграят картите печелившо, само нашите *** ще обикалят САЩ както поми.яри обикалят около месарски магазин. Зарязахме питомното, сега гоним дивото. За бесило са тези управляващи.

38

До 36

преди 4 години

Питай Наполеон