63

23231

преди 4 години

Последно цигара ли е гръмнала или дюшек?

62

до 67

преди 4 години

Ако не ти харесва тук,направо се натикай обратнотам,откъдето си излязъл.Ако не ти хареса миризмата,излез през задния вход,после обратно се натикай там и се наспи.После-пак същото направи.

61

Анонимен

преди 4 години

Злоради, тъ-пи, ужасни български сви-не!-това мога да кажа за тук коментиращите.

60

някой

преди 4 години

НЕ знам защо някой би ходил в пирогов или някоя държавна болница, като като си здравноосигурен можеш да ходиш в която пожелаеш като ситиклиник, бившата токуда и т.н. - те си търсят после парите от държавата, защото си работят със здравната каса. Баща ми лежа няколо дена в ситиклиник на цариградско, отношението на всички лекари, обстановката и вниманието и грижите бяха на световно ниво. Много хора просто не знаят или се притесняват, като мислят, че тия болници са за избрани. Не са - ходете там.

59

Да Се Помолим Заедно

преди 4 години

за Борисов3, погледнете новините от последните 24 часа, убийства, зривове и т.н.

58

истината боли

преди 4 години

държавата се къса по шевовете!

57

Радослав

преди 4 години

Докато масата от народа не спре да се дели на леви, десни, центристи, националисти, фили, фоби и какво ли не и не осъзнае, че има само едно деление - ние народа и те дупедатите от всички партии и по зле ще става! Всички политици в момента работят заяедно в направление - пълнене на техните джобове и разсипването на държавата! Или народа масово ще се обедини и ще ги изрита всичките или ще си менкаме едни и същи лица с надеждата за промяна! Цяло чудо е, че такъв инцидент закъсня толкова много!

56

Радослав

преди 4 години

Какво им дреме на дупедатите от всички партии за някаква си болница за простолюдието, то ако имаше начин и 1 лев нямаше да дават, ама още не са го измислили. Всичките партии си гледат техните схеми и грам не им дреме какво идва след тях, а това, че държавата е пред тотален колапс им е все тая, те нали ще имат пачка с която да се изнесат на някое островче където да си пият коктейлите и да си обесняват за това как са ограбили цял народ! Докато се делите на БСП и ГЕРБ или Патриоти - ДПС ще е така!

55

последно 3=25

преди 4 години

Пожара е "погасен за около 3 минути" и "потушат огъня за 25 минути".

54

Радослав

преди 4 години

Какво очаквате да се случва в сграда на 100г която последния и ремонт е бил преди да се родят лекарите работещи в нея? Всяко нещо си има предел, а много неща (не само болниците) в България отдавна надхвърлиха живота си, скоро и панелните блокове ще започнат да падат и тогава ще стане мазало. Проблема е, че дупедатите им е все тая дали болниците ще се сринат над главите на данъкоплатците, важното е за тях да има хеликоптер които да ги носи в тяхната си специална болница!

53

Анонимен

преди 4 години

Ако не го довършат профилактично в другите болници-в "Пирогов" ще му видят сметката обезателно....

52

Анонимен

преди 4 години

Е, нали когато Москов искаше да въведе пръстовите отпечатъци ревахте. Обидени. Не можели да се справят. Като напуснах Пирогов ме накараха да си оставя личната карта и два дни след това пратих близък да ми я прибере!!!! Ами гърми. Човек какъвто и ред да сложи срещу кражбите и безхаберието веднага дифф отпор. На бунт, на революция. На българина му се взема изконното право да е крадлив и безхаберен! Иначе все не случава на политици. А е толкова добър!

51

Анонимен

преди 4 години

До БуревестниковКакъвто е преобладаващия матрел, такава е държавата и всичко останало в нея. Кофти, всеки ден се сблъсквам с нискочели, нагли, мързели, дето държавата да им урежда живота, а те нищо да не плащат и нищо да не поддържат. Катастрофите и производствените аварии спомагат за естествения подбор.

50

Буревестников

преди 4 години

..... Бог да прости загиналите двама ! ..... Каквато "ДЪРЖАВАТА" ... Такава и "ЗДРАВНАТА СИСТЕМА" и "ЗДРАВНАТА ГРИЖА" за Българите ... Каквато "ЗДРАВНАТА СИСТЕМА" такива и "Болниците" .... Мутренски , прогнили , отвратителни !!!!! В 80 процента от случаите срещу теб НЕ са ИСТИНСКИ ЛЕКАРИ , а са "БИЗНЕСМЕНИ С БЕЛИ ПРЕСТИЛКИ" , гледащи те единствено и само в портмонето и НЕ можещи една свястна диагноза да дадат ! ИСТИНСКИ ЛЕКАРИ И СВЕТИЛА В МЕДИЦИНАТА имахме през 60-те , 70-те , 80-те , 90-те ....

49

Анонимен

преди 4 години

До BET365То склерозата не прощава! Как да не носи отговорност? Поне два пъти подава оставката на кабинета който води! И пак го връщаме, защото другото и за дудук не става. Лошото е, че се опитва да управлява с консенсус. А така в България няма начин как да се направят реформи. Все ще има един против и то инат. Само диктатура като Турция 1980-1984г. ни оправя.

48

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 39"Айде-Германия да се учи от нас".Прав си другарю. Нали Вие скочихте на намаляването на болниците 2010-та! Сега експертите в Германия призовават за закриване на болници в страната. От 1400, трябвало да станат 600!!!! В България Нинова в защита на колко неефективни лечебни заведения се хвърли и настройваше местните през последните години? От 2017-та всяка трета болница в Германия е на загуба!!!!

47

BET365

преди 4 години

Кво ще стане преди КоледаКоефициенти:- Автобус пада в дупка на магистралата и се преобръща - 68 загинали - 1.28- Чума заразява София, заразата тръгва от ВМА - 4.00- Роми се интегрират - 126.00- Държавата фалира - 2.10- Дете умира от глад в Годеч - 1.36- Ром закла 6 майки, изнасили ги и ги ограби - 1.40- Взрив в завод Арсенал изравни Казанлък със земята - 1.80- Заплатите скачат с 15% - 136.00- Парното поевтинява - 102.00- Бойко не поема лична отговорност за нищо - 1.063

46

Анонимен

преди 4 години

Бат Бойко да отдели "някой лев" за ремонта, реиновацията и съвремено мед. оборудване на "Пирогов", а не само за асфалт, магистрали и спортни площадки и стадиони!

45

реалист

преди 4 години

Видимите резултати на Мутрата продължават. Всяка година по 500 мил се "усвояват", а кислородни бутилки се взривяват в болница. Упорито се унищожава държавното лечение, а се подпомага частното. Геноцида продължава. Оставка на продажниците, съд и затвор.

44

Анонимен

преди 4 години

ЧЕРВЕНИТЕ *** СА ЛУДНАЛИ КОРНИ ПАРА НЕМА ЗА ЗАПЛАТИ